Fazis EdanurZ yarın randevum var canım nstde duruma bakılacak ondan sonra hafta içine suni sancı için gün verilecek büyük ihtimalle
Fazis Alfabetaa ayy inşallah canım benim inşallah 🙏🏽 gecem gündüzüm kalmadı inanın sancım tuttu mu tutacak mı diye
Ahsenfm EdaCanAlp aynen çok şükür Rabbim aratmadı nasib etti sağlıkla sağ salim kucağımıza alıp büyütmeyi de ihsan eylesin sağlıkla canım bizim için en güzel en mübarek ve gönlümüzden geçenden daha güzel sekliyle Hz Allah ihsan eylesin 🧡
Minnakmucizemm Alfabetaa bende geçen sene bu zamanlar Ocak bitiyor oğlan gelmiyor diyodum 29 Ocakta geldi paşam 😂
Minnakmucizemm Alfabetaa inan çok çabuk geçiyor bu geçmiyor son günler diyoruz da o doğumdan sonra çok hızlı akıyor zaman zalimmm zamaan oğlum 1 yaşına girecek öyle hızlı geçip gitmiş meğer günler 😊
Fazis EdanurZ yok canım malesef hiç sancım çıkmadı bebeğin hareketleri harika dedi perşembeye kadar daha bekleyelim dedi her şeyin doğal olsun istiyorum o yüzden şartları zorluyorum dedi suni sancı vermemek için
haziranin25i Alfabetaa artık doğsun istiyorum 💜 Şafak 6 gözüküyor. Nişanım geldi nst de sancı var bende hissedilen hiçbir şey yok 🥺