Alfabetaa EsraYe evett istemiyorum diyorum ama mecbur kalırsamda yapcak bişey yok ama hiç o duruma hazırlamadım kendimi. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler inşallah
EdanurZ Alfabetaa banada doktor 41 e kadar bekletcez dedi kendi gelmezse suni sancıyla biz başlatcaz dedi🤭
Alfabetaa EdanurZ evet genelde doktorlar bekliyor 41e kadar bakalımmm artık yaşayıp görcez amaok sabırsızlanıuorum artık kucagıma almak istiyorum 🌸
Alfabetaa EsraYe 20de cıktı ben hiç anlamıyorum natdeki sancıları ya doktor hiç sancın yok demişti geçen hafta
EdanurZ Alfabetaa aynen canım bende kucağıma almak istiyorum hayırlısıyla canım o süreci atlatmak istiyorum
EsraYe Alfabetaa 2 hafta önce benimde 20 lerdeydi en fazla 26 lara çıkmıştı bu hafata 0 lardaydı sürekli bi kere 29 a çıktı sadece 100 lere çıkınca doğum sancısı oluyomuş sanırım
Gizemky Alfabetaa bir gün ben bir gün sen sırayla doğuramıyorum postu aça aça doğuracağız bu gidişle 😀🤦🏻♀️
EdanurZ Alfabetaa beni muayene etmedi doktorum canım çarşamba günü eder mi bilmiyorum ama çarşamba 40+1 oluyoruz