Fizyoterapist Nlay1n Bel fıtığı olgularında fizik muayene ile fıtığın ciddiyeti saptanabilir. Mr çektirmenize gerek yok. Riskli bir gebeliğiniz yoksa gebe pilatesine başlayabilirsiniz. Siyatik germe egzersizleri iyi gelecektir ( gebeliğe uygun şekilde)
gunceselen Merhaba Mukaddes Hanım, çok sık olmamakla birlikte sol kalçam üzerinde zaman zaman bir ağrı beliriyor ve hareketimi çok fazla olmasa da kısıtladığını hissediyorum. Sebebi ne olabilir ve çözümü nedir? Önerebileceğiniz bir egzersiz var mı?
Gizem93- birprensesvebirprensannesi Canım benim de felaket baş ağrılarım başladı. Ben ilaç kullanmıyorum hiçbir şekilde farmasinin at kestanesi balsamını kullanıyorum. İnanılmaz rahatlatıyor ve hemen geçiriyor. Kesinlikle almalısın.
NaimeYilmaz Mukeddes Hanıma katılımı için teşekkür ediyoruz. 🤗 Saatimiz dolduğu için postu kapatıyorum kendisi gelen son sorulara cevap verecektir. Profilinden verdiği cevapları inceleyebilirsiniz. 🌺
Fizyoterapist sarayigit kesinlikle sıcak su uygulaması yapmayın. Pelvik taban egzersizleri çalışmalısınız.
Fizyoterapist Elimden geldiği kadar fazla soruyu cevaplamaya çalıştım. Umarım faydalı olabilmiştir. Hepinize sağlıklı, keyifli ve ağrısız gebelikler diliyorum. 🌸🤰🏻