1cansu 30 haftalikken sol kolumda sinir sıkışması yaşadım suan 37 haftalik hamileyim o günden beri sol elimi sığamıyorum yuzuk ve orta parmağı uyandıktan sonra takılı kalıyor,ne zaman geçer sizce
Nlay1n HappyMom merhaba aşırı derece de bel ağrısı yaşıyorum ve ağrı sol bacağıma vuruyor dizime kadar çok yorulursam topuğuma kadar 16 haftalık hamileyim beyin ve sinir cerrahisine gittim fakat ilaç ve MR önermediği için bişey diyemedi neyden olur acaba😔
Fizyoterapist Nlay1n Bel fıtığı olgularında fizik muayene ile fıtığın ciddiyeti saptanabilir. Mr çektirmenize gerek yok. Riskli bir gebeliğiniz yoksa gebe pilatesine başlayabilirsiniz. Siyatik germe egzersizleri iyi gelecektir ( gebeliğe uygun şekilde)
Fizyoterapist Beettuulll Bel ve kalça bölgesine sıcak uygulama kesinlikle yapmayınız. Soğuk uygulama ise ağrılarınızı artıracaktır.Bir fizyoterapiste Kinesio bant uygulatabilirsiniz. Yogada ise esneme hareketlerine ağırlık veriniz.
Evinn Hamile kalmadan önce doktora gittim kanamam olduğu için. Doktor yara var dedi. Daha sonra iki haftalık hamile olduğumu öğrendim. Bu mümkün mü sizce çok merak ediyorum biraz endişem de var
Gnl11 29 haftalık gebeyim Genelde eğilirken yürürken sol kalçama agri giriyor oracıkta kalıyorum daha önce doktorum magnezyum ilacı verdi yan etki yaptigi için içmedim simdi de kalsiyum verdi onuda kullanımını eczacı anlatmadı o yüzden daha içemedim ama agrim arttı neden kaynaklanıyor acaba şimdi den teşekkür ederim
Ebr_ HappyMom hamileligimde sag kalcamdan bacagima doğru agri vurmaya basladi. Aksayarak basıyorum hamilelikle mi ilgisi vardır başka bir sey mi teşekkür ederim
sarayigit @Fizyoterapist merhaba 31 haftalık hamileyim kuyruk sokumu bölgemde aşırı ağrım var sıcak su torbası koyuyorum ama geçmiyor çözüm önerisi var mi ?
Fizyoterapist sarayigit kesinlikle sıcak su uygulaması yapmayın. Pelvik taban egzersizleri çalışmalısınız.
1kadin Fizyoterapist bel.fitigim var ve gebeyim suan 5+2 bel agrilarim var ama ilerde daha da zorlanicagimi dusunuyorim ne yapmaliyim
gunceselen Merhaba Mukaddes Hanım, çok sık olmamakla birlikte sol kalçam üzerinde zaman zaman bir ağrı beliriyor ve hareketimi çok fazla olmasa da kısıtladığını hissediyorum. Sebebi ne olabilir ve çözümü nedir? Önerebileceğiniz bir egzersiz var mı?
Gizem93- birprensesvebirprensannesi Canım benim de felaket baş ağrılarım başladı. Ben ilaç kullanmıyorum hiçbir şekilde farmasinin at kestanesi balsamını kullanıyorum. İnanılmaz rahatlatıyor ve hemen geçiriyor. Kesinlikle almalısın.
NaimeYilmaz Mukeddes Hanıma katılımı için teşekkür ediyoruz. 🤗 Saatimiz dolduğu için postu kapatıyorum kendisi gelen son sorulara cevap verecektir. Profilinden verdiği cevapları inceleyebilirsiniz. 🌺