Momm29 HappyMom 36 haftalik hamileyim sol elimde once uyusma ve sisme vardi simdi kemikleri agriyor normal mi ne yapmaliyim ? Tesekkur ederim.
YaseminBatrk morusevenanne HappyMom biz 32 haftalığız ultrasyonda 10 gün önden gidiyor . 3-4 gündür sağ ayağım acayip yanıyor sanki kara basıp çekiyorum sonra oluşan sıcaklık gibi yanıyor . Sebebi nedir endişelenmelimiyim .
mmavi Fizyoterapist Kuyruk sokumuna dogru oturup kalkarken agri ve sirt kaburga agrisina ne iyi gelir acaba simdiden tesekkurler
busraerdalll HappyMom 19 haftalık hamileyim 10 dakika iş yapsam ayakta dursam belim ağrıyor neden acaba
Kocak HappyMom ben 6 ay önce dpgum yaptım sezeryanla bebegimi kaybettim tekrar hamile kaldım sezeryan sorun olurmu 4 haftalık hamileyim
Basakgul HappyMom Merhabalar sağ tarafımda özellikle kuyruk sokumu kısmı çok fazla ayakta durunca ve bir yarım saatlik yürüyüşten sonra çok fazla ağrı oluyor.14 haftalık hamileyim 2 aydır yoğun oluyor.ne ile alakası vardır acaba ?
ilkbebekannesi HappyMom Merhabalar 20 haftalık gebeyim.3 gün önce seyahat ettim uçakla olmasına rağmen aktarmalar filan olduğu için bel ve sırt ağrım oluştu.3 gündür geçmiyor.5 dakika otursam bile bel ve sırt ağrım oluyor ayrıca böbreklerimde taş olduğunu öğrendim yeni.Bunun da bir etkisi olur mu ve bel ve sırt ağrım için ne yapabilirim?
Fizyoterapist ilkbebekannesi Pozisyonel bel ağrısı için uzun süren yolculuklarda bel oyuntusunu destekleyen yastık ve 2 saatte bir mola öneriyorum. Devam eden ağrılarınız için gebe pilatesine başlayabilirsiniz.
Ndmdmr HappyMom hamileliğimin başından beri belimin sağ tarafından giren bir ağrı var ve sağ ayağımı aşırı kasıyor sanki o kasıldığında ayağa kalkarken iki kemik iç içe girmişte kırılacakmış gibi oluyor son yirmi günüm artık çok yordu bu ağrı beni düz yattığımda kalkarken belimin sağ tarafı ve sağ bacağım kitleniyor resmen neden olabilir bu
pia34 HappyMom Bel fıtığı olan gebelere belden uyuşturmalı anestezinin bir zararı var mı doğumda? Genelde bu tarz sezaryen sonrasında belde ağrı kaldığını duyuyoruz. Mevcutta zaten bel fıtığım var, daha kötü olur mu?
Fizyoterapist Semazrl otururken bel oyuntusunu destekleyecek yastık kullanın. Sola doğru yan yatın ve karnınızın altına c şeklindeki yastıklardan koyun. Bu sizi rahatlatacaktır
Sedaulutas Merhaba, çalışıyorum. yüz üstü uzandığım zamanlarda bel ağrım çok oluyor dönmekte ve yerimden kalkmakta çok zorlanıyorum, önemli bir şey mi endişe etmeli miyim? Teşekkür ederim.
Zilan47 HappyMom 10 haftadayım tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım bel ve kasık agrılarım oluyor özelikle bel agrısı oluyor normal midir
Hsevde HappyMom 35 haftalık gebeyim, suyum yeterli, bebeğin gelişimi iyi ama bebek şu an ters konumda yürüyüş yapamıyorum havalardan(yerler buzlu vs) hareketsizlikten rahatsızım. Hangi egzersizleri yapabilirim? Ya da hangi bölgeyi harekete geçirecek egzersizlerden kaçınmalıyım?
Cigdem_kayagil Fizyoterapist merhaba 18 haftalık hamileyim 2 gebeligim ilk sezeryan oldu 2 gündür eski dikiş yerlerim agrıyo gibi hissediyorum ayagımı üzerine basınca sizce normalmi
LavinSema HappyMom merhabalar. 33 haftalik oldum bugun itibari ile fakat 3 gündür aşırı istahim açık yediklrrimden bisey anlamıyorum kilo alımım cok oldu bu hafta. Dogumum sezeryan olur mu sizde kilolu olursam