Fizyoterapist Mom97 Gebeliğin ilk haftalarında kasık ağrısı ve kramplar normal kabul edilebilir. Yine de her ihtimale karşı doktorunuza danışmalısınız.
bircivcivannesi HappyMom reflü sorunumdan dolayı yastığı dik tutup yatıyorum sabah da belim sırtım ağrıyor oluyor, yatış pozisyonu, uyanınca yapılabilecek bir hareket ya da yastık önerisi var mı acaba :(
Fizyoterapist bircivcivannesi yemekler hemen sonra yatmayın ya da uzanmayın. Yatmadan 2 saat önce yeme- içmeye son verin. Sağ tarafa yan yatmayın. Bunlara dikkat ederseniz şikayetleriniz azalacaktır.
Fatma5516 HappyMom merhaba 5+5 gnlk hamileyim belim çok fazla ağrıyor sırtımada vuruyor ağrı normal mi acaba bu süreçte sürekli kıtlatmak istiyorm ama maalesef yapamıyorm sizce ne yapmalıyım
Fizyoterapist Fatma5516 progestan hormonunda ciddi bir artış olduğu için gebelikte kas ve bağlarımız gevşemeye başlıyor. Bu sebeple ağrıların artması normal. Otururken bel oyuntusunu destekleyecek yastık kullanın ve mutlaka dik oturun. Yan yatışta iki bacağınızın arasına orta yükseklikte bir yastık koyun.
Semazrl HappyMom 39+2 haftalık hamileyim ve dayanılmaz Bir sırt ağrım var artık duramıyorum ağrıdan ne yapsam faydası olur.
Fizyoterapist Semazrl otururken bel oyuntusunu destekleyecek yastık kullanın. Sola doğru yan yatın ve karnınızın altına c şeklindeki yastıklardan koyun. Bu sizi rahatlatacaktır
Acemi_anne04 HappyMom hamileliğimin başından beri bel agrısı çekiyorum ne yapmam lazım birde 22+5haftalıgım sabahları adet sancısı gibi agrılar giriyor arada neden olabilir acaba
SymDnz Bir kaç gündür gözlerimin üzerinde bi ağırlık var ve bu bende sersemlik yapıyor niye olabilir 34 haftalık hamileyim
Baharakgul Bende 38 olucam bir.gun sonra catalim cok aciyor ve zonkluyor birde hala uyusmalarim gecmedi nedrn acaba
Nesibe92 Merhaba 25+3 haftaligiz ama şu 1 haftadir sol tarafimda çatımda bi agri acıma var bu normal mi yardimci olursaniz cok sevinirim
BTL- HappyMom 26 haftalık hamileyim sol kaburgamda batma yaşıyorum sürekli ne yapsam geçmiyor ne önerirsiniz
Cigdem_kayagil Fizyoterapist merhaba 18 haftalık hamileyim 2 gebeligim ilk sezeryan oldu 2 gündür eski dikiş yerlerim agrıyo gibi hissediyorum ayagımı üzerine basınca sizce normalmi
pia34 Fizyoterapist Bel fıtığı olan gebelere belden uyuşturmalı anestezinin bir zararı var mı doğumda? Genelde bu tarz sezaryen sonrasında belde ağrı kaldığını duyuyoruz. Mevcutta zaten bel fıtığım var, daha kötü olur mu?