Mom97 Dorukela 12 haftalık yapılan tahminlere inanmıyorum ben artık 🤣ilk hamıleliğimde 12. Haftada erkek dediler ama kızım oldu 🤣 16 hafta net belli oluyo
Dorukela Mom97 haklısın kuzum bende 16.haftada tam olarak öğrenmek istiyorum açıkçası ama inşallah cinsiyetimiz değişmez 💗🧚
csmgh Merveyzc1661 Ben şu an 17 haftalığım. İki doktora gidiyorum. 15 haftalıkken bir doktorum erkek dedi diğer doktorum 17 haftalık olduğumda kız dedi. 🙈 Kafamda deli sorular.😂
Mom97 Merveyzc1661 kızların 12. Haftada cinsel oeganları çıkık oluyomuş klitoris bölgesi onu çoğu doktor erkeğe benZetiyomuş 16. Hafta o yüzden kesin oluyo ☺️ Allah gönlüne göre versin sağlıkla canım
Merveyzc1661 birprensesvebirprensannesi sağlıkla kucağına al canım 😊 hazırlıklara ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz
Merveyzc1661 Mom97 hayırlısı kuzum olabilir ama doktorum net dedi 😊 net görüldü yani ama rabbim bilir hiç belli olmaz önümüzdeki kontrollere bakıcaz 😊
Kediannesi123 Merveyzc1661 12+5 olduk ikili test için iki ayrı doktora gittim ikisi de göremedi belki haftaya belli olur 😌