asllakts haftaya başlarken gittik %90 erkek dedi 10 gün sonra dün gittik bu sefer de yüksek ihtimal kız dedi 3 hafta sonra kesin %100 cinsiyeti belirleyeceğiz dedi acaba kız mı erkek mi çok merak ediyoruz 🤷🏽♀️
Merveyzc1661 Tugcek33 ya ikiz mi 😊 benim ailemde vardı hep ikiz istiyordum ama gebelik haberinden sonra çok korkmuştum ya ikizse diye 🙈
BegumIscanTunc Merveyzc1661 13+4 haftalığız ama.hala öğrenemedik tahmin bile alamadık çünkü bizim bebiş arkasını dönmüştü birde tam görecekken bacaklarını toplamış kendine yine görmedik 24 şubata kaldı artık
mlkkk Merveyzc1661 12+2 de erkek gibi dedi ama emin söylemedi bende inanmadım bekliyoruz bakalım 16 17.hafta da gideceğim 😊
Merveyzc1661 Mom97 hayırlısı kuzum olabilir ama doktorum net dedi 😊 net görüldü yani ama rabbim bilir hiç belli olmaz önümüzdeki kontrollere bakıcaz 😊
Merveyzc1661 birprensesvebirprensannesi sağlıkla kucağına al canım 😊 hazırlıklara ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz
birprensesvebirprensannesi Merveyzc1661 Ne olur ne olmaz cuma günü kontrolüm var bidaha sorucam bakalım ona göre alacağım 2 parça üst aldım sadece🤷
Tugcek33 Merveyzc1661 evet ikiz🥰 bende şimdiden düşünüyorum nasıl olcak doğunca diye ama onları ultrasonda görünce herşeyi unutuyorum🤣
Merveyzc1661 Ozge1123 bir iki haftaya öğrenirsin kuzum aslında erken öğrensende acaba mı felan diye düşünüyon bir yönden geç öğrenmek daha iyi net oluyor ❤️
Ozge1123 Merveyzc1661 kayınvalidem yanımdaydı aslında belli oldu dedi doktor bide ben ultrasonda bakarken gördüm galiba bişiy erkek gibi hissediyorum ama eşim çok istedi beraber öğrenmeyi o yüzden şubatın 6 sına kadar beklicez 😊
gulben-26 Merveyzc1661 13+6 olduk bizde 3 gün önce öğrendik oğlumuz olacak 💙 sağlıkla doğsunlar inşallah 🙏