Bseda Alpmete yaa düşünmüyormuydunuz yaşdan dolayı mı yeni mi evlendiniz. Aslında erken gebelik testi de var nöbetçi eczaneden alıp yapabilirsiniz o daha kesin sonuç verir
Bseda Alpmete evet o zaman şuan pek sırası değilmiş bebek içinde sizin içinde çok zor olur🙄 hadi bakalım ne cıkıcak hayırlısı olsun hakkınızda
Bfduam Esosun geç döllenme olmuş muhtemelen. Erken olan testi kaç gün önce adetinize yapmıştınız? Cevabinizdan sonra, özelden yazdım bakar mısınız.
Bfduam Kimin ne haddine ya kizmak, tabi ki soracaksınız. Dra gidip kan testi en net sonuç gibi bayağı gecikmis çünkü.
Ahsennurrrr Alpmete hayırlı olsun kuzum geciktiysen bide kesin var sen hemen acil yolunu tut kan ver 😂😂
Alpmete Ahsennurrrr gecikme ne gecikme 13 gün oldu neredeyse geç döllenme olmasa iyi kan sonuclarimi bekliyorum 🤗
Alpmete Merveemin_96 Goktug_duha HEY03D Seseff Ahsennurrrr Brknly nesibe_baris _sumeyyebedir7_ Ikubram iremibrahim dthealthy Seyda652 portakalcice minikoglumm NilayRuya minikbaby06 iremibrahim Anne18 iremibrahim yusufbebekk447 sonuç negatif
Alpmete iremibrahim tabikide şimdi tatlicida oturdum beklemedyiz evim de hastanenin hemen yanı ama canım gezmek aserdi hayırlısı olsun 😂