Alpmete Merveemin_96 Goktug_duha HEY03D Seseff Ahsennurrrr Brknly nesibe_baris _sumeyyebedir7_ Ikubram iremibrahim dthealthy Seyda652 portakalcice minikoglumm NilayRuya minikbaby06 iremibrahim Anne18 iremibrahim yusufbebekk447 sonuç negatif
NilayRuya Alpmete kızan girip bakmasın postuna kardeşimmm😁 çok hafif görünüyor sanki Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah 🤲
minikoglumm Alpmete canım hayırlı olsun kadın doğumdan sıra al doktor gebelik için bir test yapıyor haftana felan baksın karından goremezsede vajinadan baktır haftası felanda yazıyor folikasitte başka
Alpmete portakalcice jandarma kimligimi vermiş eşim , kimliğim evde kalmıştı arkasında da onun TC si vardi
Alpmete Seyda652 o değilde bekliyim3 derken catlarcasina yedim.vallahi iki sütlaç iki porsiyon yemek yedim eşim de diyor kalk eve gidelim merakını midene vurma öldün dedi kalktım eve geldim midem ağrıyor 😥
Alpmete iremibrahim içimden bı şey varsa da yok derler adam çok telaşlandi birden ne yapacağız falan dedi tekrsr kan veremez mi dedi yok dedi eşim