Alpmete Kızlar bu sefer de gebelik testi yaptım şimdi size atacam.bi bakın ya var derseniz şimdi hastaneye koşacam bı haftadır ha böyle silik cigzi çıkıyor
Tugcekkkkk Alpmete canım bir haftadır gebe olsan sürekli betan artacağı için çizgi belirginleşirdi. Ben ilk iki seferde silik çizgi gördüm ve adetten 2 gün sonra 3.testte çizgi koyulaşmıştı. İnşallah yanılıyorumdur ve hamilesindir 🙏
Esosun Alpmete insan hamile olduğunu hissediyor canım ya sen git test ver test. Bizi de bilgilendir he merak ederim inşallah vardır duamı da edeyim hamilenin duası kabul olur derler hamiş olmayan kalmasın inşallah 😂🤲🏼
Bseda Alpmete geç döllenmen olmuş olabilir yani edetin 12 gün gecikmiş olsa bile şuan daha 3 3,5 haftalık oluyor olabilir en iyisi kan
Esosun Esosun ben de de böyle çıkmıştı beta 50lerde falan çıkıyo daha çok küçük olduğundan iki güne bi tahlil istiyor doktor iyi yükseliyor mu diye şimdiden haberin olsun☺️
Esosun Tugcekkkkk ama insandan insana göre değişiyor benim adetim 6 gün geciktiğinde bu testte bile çıkmamıştı erken gebelik testinde silik çıkmıştı 🤷🏼♀️ Sonra beta 50 2 gün sonra 100 ksüür sonra 300 küsür çıkıyor 😊 işk öyle düşük gidince dış gebelikten şüphelenip sürekli test istiyolar zaten
Bfduam Esosun geç döllenme olmuş muhtemelen. Erken olan testi kaç gün önce adetinize yapmıştınız? Cevabinizdan sonra, özelden yazdım bakar mısınız.
Alpveannesi Ben tam adet gününde test yapmıştım. İki farklı markaydı. Cok silik cikmisti. Yok diye düşündük. Sonra bir yere gittik 2 3 saatbsonra döndük ikisi de koyulasmisti. Hele birinde hiç çıkmamıştı. Bir kaç saat sonra koyulasiyor.
Alpmete Bseda evimi temizledim yoksa sabah gidecektim şimdi gidecem bakalim rabbim isteyene nasip etsin daha çok erken benm icin
Bseda Alpmete yaa düşünmüyormuydunuz yaşdan dolayı mı yeni mi evlendiniz. Aslında erken gebelik testi de var nöbetçi eczaneden alıp yapabilirsiniz o daha kesin sonuç verir