ecembugra53 Cansu_93 **RABBİM BURADAKİ TÜM HANIM KARDEŞLERİME BACILARIMA TEZ VAKİTTE KUCAĞINI DOLDURSUN İNŞALLAH 🥰🤲🏻 Rabbim GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN EVLERİNİZİ ÇOCUK SESİYLE ŞENLENDİRSİN İNŞALLAH 😊❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 RABBİM HEPİNİZE ÇİFTER ÇİFTER NASİP ETSİN KÜMÜN NE DUASI VARSA KABUL OLSUN TEZ VAKİTTE İNŞALLAH 😊❤️🤲🏻🤲🏻🥰 **
balperisi_71 3 gün kaldı adetime ama hiç bir belirti yok sadece fazla üşüyorum 😔 Allah’ım bir bekleyiş içinde olanların dualarini kabul eyle
Xsxs balperisi_71 ben de ayni sekilde 3 gun kaldi sadece ayaklarim usuyor insallah guzel haberler aliriz aminn😇
Butfly00000 Misraaaut ben adetime 8 gün kala normal gebelik testi yapmıştım çok çok silik çıkmıştı sonra ben adet günüme kadar her sabah testi tekrarladım ve o silik çizginin gittikçe netleştiğini gördüm ve o şekilde ögrendim hamile oldugumu
Yesimm17 Tebriklerrr😊 sağlıkla kucağına alırsın insallah 😊 bende adetine 3 gün kala yaptim baya silik çıktı çizgi sonra adetinin 2. Günü dayamadım kan testine gittim veee süprizz😊 şuan adetinin üzerinden 7 gün geçti ve 5 haftalık hamileyimm😊🥰
Butfly00000 Yesimm17 bende 5 hafta 4 günlük hamileyim doktora gittiniz mi ultrasonda keseyi fln gördünüz mü
Zezeeeyyldrm Son 3 gün normalde her ay siddetli bel kasik agrisi olurdu hamileyim kesin diye dusunurdum bu ay hicbir belirti yok sadece ara ara akintim yogunlasip kesiliyor bakalim yarin gidip bir kan verelim sonuç ne olacak 😊 sizlerde şafak kaç¿¿¿
Ceronimo Bu ay bende ovülasyon takibi yaptım 2. Yapışım ilkinde gebe kalmıştım ama düşük oldu sağlıkla olsun inşallah bu sefer hepimiz için 🙏
Burcu4135 Korunmadıgım ilk ay hamile kaldım yaşım 40 bunu suna baglıyorum 5 aydır folikasit iciyorum muhtemelen dogurganlıgı arttırdı. Hamile kalmaya calısan arkadaslar lütfen biran önce folikasite baslayın. 🤗
Cansu_93 Burcu4135 folik asitin dogurganliga bi etkisi yok canım sadece bebek olursa onun gelisimi icin faydali oldugundan baslatiyolar bebek dusunenlere ☺️
Bfduam Burcu4135 folikasit içerken korunmuyordunuz o zaman, genelde bu ilaç korunmayı bırakınca içilirde.
Yasminalkan TazeAnnee6767 ne güzel allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin ☺️gebelik denemeniz kaç ay sürdü ve gebelikte problem yaşadınz mı biz 4. Denememiz olacak ovalüasyon testi ile deniyorum ama daha sonuç alamadım bu anomali yüzünden mi olmuyor bilgi edinmek için soruyorum
Burcu4135 Cansu_93 bilmiyorum bi doktor öyle demıstı. O zaman ben cok sanslı ınsanlardan biriyim sat 23 aralık bundan sonra korunmayı bıraktık ve hamile kaldım. :)
Cansu_93 Kizlar belirtilerde uyuyamama yasayan yoktur herhalde dün gece bi turlu uyuyamadim niyeyse genelde uyku hali oluyor diye okuyodum gebelik belirtilerinde ama ☺️ Bu ayda olmadi sanirim belirti filan kalmadi bende 🙈
HEY03D Cansu_93 ben deli gibi temizlik yaptım şimdi oturdum. Diyorum ki belim ağrıyor hamilelik belirtilerinde var 😂😂 hamile olabilirim 😅