Mila_su gunesp hakkında hayırlısı olsun cnm hiç canını sıkma rabbim nasıl nasip etmişse o olur içini ferah tut 🙏🏻
Dilara1903 serti demesi kolay biliyorum ama kafaya takıp hem kendinize hem eşinize eziyet etmeyin. Ki doktorun biri bana dedi ki kadın yumurtalığı ağaç gibidir, kimi mevsimde çok verimli kimi mevsimde dinlenmeye alır kendini.
edaozcan13 TazeAnnee6767 18 7.340 mlU öyle idi ama bu hafta 6 .haftamız oldugu icin hafta ici tekrer gideceğim kalp dinlemeye insalah sağ salim kücağımıza alırız 🥰♥️
edaozcan13 Bfduam arkadaşlar mrba kim görürse yazarmi ben 6 bucuk haftalık hamileyim kahve rengi lekelenme görüyorum. Bu durumu yaşıyan varmı lütfen cok korkuyorum yada bilgisi olan yazarmı 🙏😔 edaozcan13
edaozcan13 Cansu_93 Rabim isteyen herkese nasip etsin tüm herkes insallah bu duyguyu yaşar Çok teşekürler 🙏🥰
Bfduam TazeAnnee6767 sizin adetten iki gün sonra bile idrarda negatifmiş. Geç döllenme yedi muhtemelen.
Bfduam gel_artik_bebegim bi on tane beğenme butonu olaydıda basaydım bayıldım a bağlayışına mesajını:)
merve-shnbs Hatice-31 Normal gebelik testinde adet 1 hafta gecikince anca çıkıyor erken gebelikte testi dene istersen. Doktor kan testini bile 1 hafta geçsin öyle yapalım diyor
Askiletotomsu merve-shnbs ama çıkanlar nasıl çıkıyor adet günü gelmeden normal gebelik testi yapıyorlar . bazıları
Hatice-31 merve-shnbs tşk ederim canım nasip her şey yarın adet günüm adet olacak gibi gözüküyor hayırlısı neyse o olsun 🙏🏻
merve-shnbs Askiletotomsu sanmıyorum adetten önce çıktığını doktorum adet döneminden önce kanda bile çıkmayabilir en doğrusu adet gününden 1 hafta sonrası demişti