serti Dilara1903 Dilara1903 herkes belirtilerim soyle boyle deyince bende ille belirti olmasi gerek gibi saniyordum :) her insanda degisik demekki 4 gün kaldi adetime hayirlisi insAllah
Dilara1903 serti ben de öyleydim 6 ay boyunca. Hatta o ayların hepsinde belirtim vardı ama regl ile sonuçlandı hepsi. Son ay artık tüplerime baktıracağım dedim kafamdan çıkardım o ay belirtim bile yoktu beklemiyordum reglim 4-5 gün geçince öğrendim.
esraa25 Cansu_93 folik asit kullanıyor musunuz ben hamile kalmadan 1 ay oncesinde başlamıştım ama 4 ayda zor oldu şuan hamileyim çok şükür 🙏😍
Cansu_93 esraa25 canim ben bi ara kullandim 2 3 ay baktim gebelik olmuyor biraz ara vereyim dedim surekli icmek istemiyorum yine baslarim ama
serti Dilara1903 hayirlisi olsun benim ilk denemem ve cok taktim kafama o yuzden bende bu ay tuttuguna inanmiyorum hayirlisi olsun :)
Yonca0218 Cansu_93 ovulasyon testini bata üç gün kala deneyip çift çizgiyi görünce test yaptım darısı sizlere bu şekilde de öğrenebiliyorsunuz🤩
Dilara1903 serti demesi kolay biliyorum ama kafaya takıp hem kendinize hem eşinize eziyet etmeyin. Ki doktorun biri bana dedi ki kadın yumurtalığı ağaç gibidir, kimi mevsimde çok verimli kimi mevsimde dinlenmeye alır kendini.
Cansu_93 Drnzgn canim cok nadir oluyor agrida denemez yani boyle sizi gibi arada cok hafif oluyor bilmiyorum bu belirti sayilir mi
kivirciginannesi Cansu_93 benim tutmadı bu ay. Bugün reglim bitti:( gerçi benim bi kızım var ama korkmaya başladım niye olmuyor diye