Beyazmelekkk Ebruelif72 anladım canm . Ama Batman’da en uygun yaşam fiyatları zaten heralde . Medikal falan daha fazladır. Dünya hastanesi bilmiyorum ama kaç orada
Ebruelif72 Beyazmelekkk medical dünya yaşam sırayla böyledir bence. Zilan ve özel Batman daha uygun dur belki ama onlar da ne kadar iyi bilmiyorum
Beyazmelekkk Ebruelif72 Zilan ve özel Batman hakkında benimdea hiç bilgim yok bakalım Zeynep hocadan başladık onunla gidiyoruz şuanda ☺️
Beyazmelekkk Ebruelif72 canım randevu açılmış araştırmada . Gülsün Öztürk (8 Şubat ) Sevcan demir (10 Şubat ) hangisi iyidir benim bilgim yok sana bir sorayim dedim
Beyazmelekkk Ebruelif72 Mehmet Güzelgul Adem yoldaş Erhan okuyan Mustafa Ersöz Anıl murat sever Gülsün Öztürk sütçü Sevcan demir Bunlar var canım
Ebruelif72 Beyazmelekkk çağlar iyi onda 10 gün izin almış. Ben de çarşamba Sevcan a aldım direk sezeryan a al diyecem bakalım ne olacak
Beyazmelekkk Ebruelif72 Sevcan çok sonraydı ya 11 Şubat diye almadım . 5 Şubat’ta anıl Murat sever e aldım. Sevcana sen ayın kaçına aldın ?
Ebruelif72 Beyazmelekkk Adem e al o zaman. Ben salı ona gittim valla sinir etti beni afra li tafrali konuşuyor
Ebruelif72 Beyazmelekkk Bı kere gitmiş dim yani fena değildi. Aynen bende o izlenim o yarattı anıl murat
Ebruelif72 Beyazmelekkk açılır açılmaz almak gerekiyor yoksa ileri tarih kalıyor yada hiç kalmiyo. 1 in de de Bı kaç doktora vardı. Hemen alıyor lar doluyor randevular
Beyazmelekkk Ebruelif72 ya ben cinsiyeti merak ediyordum da ondan araştırmayı bir deniyim dedim normalde yaşam a gidiyorum. Ama randevu açıldıkça araştırmada sevcana yada çağlara alırım bundan sonra sürekli takip edeyim