Betll_72 Gokkusagi_ ben 2500 falan diye düşünüyorm ama baya zam yapmışlar bu ara diyorlar daha da yukselebilir
Beyazmelekkk Gokkusagi_ Haticefrn Betll_72 Kızlar yeni doğum ücreti fiyatlarını duydunuz mu hiç öğrenen va rmi bende merak ediyorum
Haticefrn Gokkusagi_ hayır doğumla ilgili bir şey konuşmadık henüz siz bilgi alırsanız paylaşır mısınız bizimle de
Ebruelif72 Beyazmelekkk 2600 sezeryan 95 de muayane ücreti memur indirimi de 530 gibi birşey mis 2200 gibi net bir fiyat işte memur a oda
Beyazmelekkk Gokkusagi_ çok zam mı geldi acaba onu merak ediyorum çünkü sanırım muayene 125 TL olmuş Zeynep hocanın
Beyazmelekkk Kızlar siz biliyor musunuz bayındır semt polikliniği kaç numara otobüs gidiyor Batman’da yeniyim otobüsleri bilmiyorum hiç Haticefrn Gokkusagi_
Beyazmelekkk Ebruelif72 herşey içinde fiyattır heralde doğum oda kalması vs . Ekstraya girmez inşallah
Beyazmelekkk Ebruelif72 anladım canm . Ama Batman’da en uygun yaşam fiyatları zaten heralde . Medikal falan daha fazladır. Dünya hastanesi bilmiyorum ama kaç orada