Duygusuz Melekanne2606 yok belli drgil yani erken dogum riskim var 30. haftadan beri keşke sezeryan olsa diyorum ilkinde normaldi sezeryan den daha kötüydü
babyackgz bendeonudiyorum hazır havuç suyu deneseniz o da hiç yoktan iyi gelebilir bence kendisi kadar etkisi olmasa da
sulemer Cemrreedemirci benimki de maşallah çok hareketli. Gece uyandırıyor. 2. bebeğim ilki böyle değildi
Dilanhaz sulemer banada vermedi Zeynep kamile gidiyorum 39 a kadar alıyoruz dedi en geç o zaman olur herhalde bakalım perşembe kontrole gitcem inşallah söyler artik
Bsra3456 bendeonudiyorum benimde 36+0 makat geliş suyu iyi ama iki hafta gerilik var dedi benimde haftaya alabilirim dedi sezeryanla sizin kilosu nasıl
houseofyilmaz Bsra3456 benimde iki hafta gerilik var. Her hafta kontrole gidiyorum 35+3 teyim. Gelismezse alacak. Yemedigim sey kalmadi gelismesi icin. Umarim vaktinde gelirler 🙏🏻
bendeonudiyorum Bsra3456 Ne zaman gitsem maaşallah önden gidiyor dedi doktor. 36+0 dayiz, tam 3 kg miş.. Suyu az ve makat gelişli diyor işte sadece