Rmeysa_1661 Gulsumbozkurt benim de o gün corana testim var 🤭 sağlıcakla gelsinler inşallah 🤗 tam olarak kaç haftalık oluyor 29 ocakta 38+1 mi 😊
askvehuzurum sulemer şubat annesiydim bebeğim 2 hafta erken geldi 38+0 da geldi.. Ocak annesi oldum..
houseofyilmaz Bsra3456 benimde iki hafta gerilik var. Her hafta kontrole gidiyorum 35+3 teyim. Gelismezse alacak. Yemedigim sey kalmadi gelismesi icin. Umarim vaktinde gelirler 🙏🏻
Omeralp20 Cemrreedemirci merhaba bişey sorucam lavaboya girdim ve tuvaletimi yaparken sümüksü bi şey geldi acaba nişan mı
Cemrreedemirci Omeralp20 kan var mı? Bi peçete koyup 1 saat dinlenin bakalım sancı vs var mı? Varsa doktora görünmekte fayda var belki nst ister.
houseofyilmaz Bsra3456 amin tesekkurler. Gecen hafta 2250 idi. Bakalim bu hafta kac olmus yarin ogrenecegim 🙏🏻
Ltf3053 sulemer 36+1 27 günümüz kaldı doktor normal doğum uygunsun dedi skntmiz yok oglusumuz ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin paşa gonlu bilir 🤣👏
Cemrreedemirci Omeralp20 üşütmüş de olabilirsin. Ayaklarının altına sıcak su koyup biraz kendini ve bebeği dinle istersen.
Mrvylmz38 Neslicavusoglu bende 55 leri gördüm benimkide düzenli değildi 😊 8 şubat dedi sezeryan için, kafa baya aşağıda bakalım beklicek mi gününü
dumansule Oglm_0212 benimde son 13 ama kanala inmemiş tık yok.arada yalancı sancılar var minik minik. umarım 40 ı geçmem😩
Ecesuben Srnysl benim de 10 Şubat sezaryen olacak 20 aylık bi de kızım var. Temizliğe başladım ama yine kirleniyor yine kirleniyor 🤦♀️
Srnysl Ecesuben benimde sürekli kirletiyorlar maalesef dip bucak yaptım artık iki gün kala tekrardan bir üstten geçerim yapacak birşey yok Zaten hergun süpürüp siliyorum
bendeonudiyorum Bsra3456 Ne zaman gitsem maaşallah önden gidiyor dedi doktor. 36+0 dayiz, tam 3 kg miş.. Suyu az ve makat gelişli diyor işte sadece