Nazlicann1993 sulemer uygulamaya göre son 19 bizimde ama yüksek ihtimalle sezeryan olacak 1 ya da 2 şubat gibi görünüyor ☺️
Cemrreedemirci Bu gece hiç uyuyamadım. 1 gram uyku olmaz mı yok dalamıyorum.. Sabahın 5 i gibi dalmışım 9 da tekrar ayaktaydım. Günler de hiç geçmiyor hareketleri de yavaşladı. Zormuş bu hamilelik işleri.. Bin şükür yine de
sulemer Cemrreedemirci benimki de maşallah çok hareketli. Gece uyandırıyor. 2. bebeğim ilki böyle değildi
Omeralp20 Cemrreedemirci merhaba bişey sorucam lavaboya girdim ve tuvaletimi yaparken sümüksü bi şey geldi acaba nişan mı
bendeonudiyorum 36+0 Doktordan şimdi geldim. Suyun az 6 cm, bebek de makat gelişli.. 1 2 haftaya aliriz sezeryanla diyor sürekli :( Keske bir mucize olsa da bebegimin suyu artsa, kanala başi girse, gününü tamamlasa.. Ameliyat agrisi çekmesem :(
Bsra3456 bendeonudiyorum benimde 36+0 makat geliş suyu iyi ama iki hafta gerilik var dedi benimde haftaya alabilirim dedi sezeryanla sizin kilosu nasıl
Feyzaftm bendeonudiyorum bebeği döndürmek için egzersizler var onları yapabilirsiniz. Suyu artması için de havuç suyu içebilirsiniz
bendeonudiyorum babyackgz Denemedim kendisini yiyorum ama bi işe yaramiyor bence.. Kati meyve sikacağim yok :( Su içe içe bir hal oldum ya Rabbi onunla da ilgisi yok diyorlar, normal su icmek anne sagligi icin iyiymiş, bebekle ilgisi yokmuş ooy oyyy
babyackgz bendeonudiyorum hazır havuç suyu deneseniz o da hiç yoktan iyi gelebilir bence kendisi kadar etkisi olmasa da
momteacher bendeonudiyorum canım içtiğimiz suyla ilgisi yokmuş bebeğin suyunun. Doktoruma sormuştum öle sölemişti
ssuleeyuce bendeonudiyorum evet dogeleu ben gebelikte sudan tiksinem biriyim halada icemiuorum. Toplasan belki gunde 1 bardak anca. Ama su sorunu yasamadik hic
Faimee Bizde 37+4 olduk gelsin istiyorum artık gelmezse sezaryen olcak çatım pek müsait değil diye bakalım 🙏🙏
momteacher Neslicavusoglu aynıyız canım😍 benim kız durursa 15şubatta doğum büyük ihtimalle. Erken doğum riskim var, yatarak geçiriyorum günleri, çok sıkıldım ama doğmasın 38i doldursun istiyorum tabi hayırlısı sağlıkla gelsinler🙏🏻
Oglm_0212 38+1 son 13 gün normal doğum bekliyoruz kanala yerleşmiş doğum pozisyonu almış bende bol egzersiz merdiven in çık squat yapıyorım dogum şubat 5 gösteriyor 🧚🏻♀️
dumansule Oglm_0212 benimde son 13 ama kanala inmemiş tık yok.arada yalancı sancılar var minik minik. umarım 40 ı geçmem😩
Srnysl 10 Şubat’ta sezeryan olacağım nasipse ama zaman geçmiyor sanki bugün ev temizliğine başladım çok yoruldum acaba erken mi yaptım bilmiyorum iki çocuğum daha var kirlenir mi tekrardan aklımda deli sorular siz yaptınız mı temizliginizi kizlar
Ecesuben Srnysl benim de 10 Şubat sezaryen olacak 20 aylık bi de kızım var. Temizliğe başladım ama yine kirleniyor yine kirleniyor 🤦♀️