Burcu4135 Benim en belirgin belirtim göbegimden aşağı inen cizgi annem onu görünce direk hamilesin demişti. Ama beyaz tenli kadınlarda görünmezmiş sanırım bu cizgi.
Burcu4135 Bfduam benim 5 gün kala kan testinde bile negatif cıktı. Biz cocuk isteyen kadınların tek hatası regl gecikmeden testler yapmak yaptırmak varsa bile hüsrana ugruyoruz. Reglim 1 gün gecikti kan testinde pozitif cıktı. Kaldı ki idrar testleri cok yanıltıcı. Biraz daha bekle reglin gecikince direk kan testi yaptır.
Bfduam Burcu4135 çok sağ olun, umut oldunuz bana, genelde iki, üç gün önce testte çıkanlar olunca varsa çıkar diye düşündüm. İnş 26.sı bat olmam, sizin gibi olur sonuç.
Burcu4135 Bfduam onların erken döllenmeden dolayı cıkıyor. Ümitsizlige kapılma birde eger beyaz tenli degilsen göbegine bak, asagı inen cizgi var mı ben öyle anlamıstım hamile oldugumu gerci herkes de olmuyormus ama bi bak istersen:)
Ebrar3435 Bfduam biz 11 aylık evliyiz daha evliligin başında çocuk istedik 11 aylık evliyiz ama uzun yıllardır beraberdik sevgililik nisan falan uzun sürdü bizim ondan artk çocuk istemeye karar vermiştik. Herkes erken diyordu her adet günümü iple çekerdim acaba olcammi diye hep sony hüsran olurdu . Hatta bi kaç ay sonra bizde sorun var diye düşünür olmuştum çok saçma evet daha erkendi ama evli arkadaşlarım çocuk sahibi olmuşlardı insan bi diyor yani onlar niye olduda ben olamadım herneyse hastanelere gitt8k herşey normaldi bi sıkıntı yoktu 1 gün reglim gecikti diye gitt8m kan verdim net belli olur diye gittim sonux almaya gene hüsran esimde bende üzüldük .. ama cook erken davrandk test icin acele ettik 1 gün gecikse normal yani işte o anlattıgim eylül ayında büyük supriz oldu bize hiç ummadığımız anda hamile olduğumu öğrendim esm bile inanamadı baba oluyorsun dediğimde.. demem o ki Allahtan umut kesilmez çok şükür Rabbim sesimizi duydu bize bu meleği gönderdi darısı herkesin başına cook takma sende emin ol çok kafaya takınca stresten adetin gecikiyor veya olmuyor Dua et sadece o geleceği günü bilir :) 😘😘🙏
Fadime_56 Bfduam benim adetimden 1gun gecmisti test yapmadım.ilac kullandığım.icin gittim hastanede öğrendim umudunu kesme allah büyüktür
Bfduam Fadime_56 çok sağ olun, hayırlısıyla kucağına aldırsın Mevlam bebeğinizi inş. test yapmadığın için negatif çıkıp çıkmayacağını da bilmiyordun haliyle.
Royem62 Gzmclb1 şu an benimde siizn gibi daha 5 gün var adetime ben 10 evveleden beridir o gün adet olacakmşım gibi sancı çekiyorum kasıklarım belim beni mahfetti bacaklarımda çok ağrıyor o kdar ki ayaklarım backlarım buz kesiyor
Fadime_56 Bfduam bak benim bi arkadaşım var 24aralikta adet gördü 1inci gün doktora gitti doktor tahlilde yapmadı 1hafta sonra gel.dmeis Normal de adet 1hafta suruyo 2gun sürmüş doktora gitti Normal de bebek 2hafta olması lazim ama 5+5dedi
skuscu Bfduam normal regl ağrısı göğüs ağrısı şişmesi ve sürekkli idrara çıkma kasıklarda ağrı yani reglden tek farklı olanı sürekli tuvalet ihtiyacı
[silindi] Bfduam erken değil mi daha 10 gün gecince yapıyordum ben erken gebelik testleri oluyomuş onlardan mı yaptın
[silindi] Bfduam ay ilişkiye girdiğinin ertesi gün çıkaran testler oluyomuş bende birinden duydum hiç kullanmadım da tabi onlar biraz daha pahalı oluyomuş
Nursel725 Bfduam inanın hiçbir belirti olmuyo adet olacağınızdaki belirtilerin aynısını yaşıyosunuz . O internette yazan gögüs hassasiyeti , akıntı kasık ağrısı falan onlar hep 5 hafta sonra falan başlıyo 😊 hamile kalmadan önce bütün belirtileri milim milim tskip eden biri olarak çok yıpranmıştım . Hamile olduğumda hiç anlamadım bile . Sadece ilk hafta gögsümde acı değilde dolgunluk vardı . Adet dönemi aşırı acırdı mesela
Ebrar3435 Bfduam bende hava o kadar sıcak olmasına rağmen geceleri aşırı terliyordum ve sırtım çok ağrıyordu sanki ağır bir yük taşımış gibiydim normal regl sancılarım gidip geliyordu belim çok ağrıyordu göğüslerim ağrı içindeydi dokunamazdım ama hamile olduğumu düşünememiştim regl günüm geçmişti 5 gün yine dedm bekleyim çünkü eşim hastaneye götürmüştü ateşim coktu agrım coktu diye 37 çıkmıştı ateşim boğazlarım enfeksiyon kpmisti sirf o yüzden korona testine göndermişlerdi çok tuhaftı onlar temiz çıkınca eşim de usutmussundur dedi :) herneyse 9.gun oldu annem anladı artık regl oldummu dedi hyr dedim test aldı test yaptım çift çizgi çıktı hayla soktayim inanamadik haftasonuydu kan testi verememiştim pazartesi kan testi verdim oda baya yüksek çıkmıştı ozaman 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir evlat inşallah şuan 18+3olduk 🙏🥰🤰biraz uzun oldu kusura bakmayın
Ebrar3435 Burcu4135 canım o çizgi bende hep vardi ama hafif hatta eşim sorardı o ne diye doğum lekesi heralde derdim 😂şimdi daha da belirginleşti ama simsiyah duruyor :)