Ebrar3435 Burcu4135 canım o çizgi bende hep vardi ama hafif hatta eşim sorardı o ne diye doğum lekesi heralde derdim 😂şimdi daha da belirginleşti ama simsiyah duruyor :)
Ebrar3435 Bfduam biz 11 aylık evliyiz daha evliligin başında çocuk istedik 11 aylık evliyiz ama uzun yıllardır beraberdik sevgililik nisan falan uzun sürdü bizim ondan artk çocuk istemeye karar vermiştik. Herkes erken diyordu her adet günümü iple çekerdim acaba olcammi diye hep sony hüsran olurdu . Hatta bi kaç ay sonra bizde sorun var diye düşünür olmuştum çok saçma evet daha erkendi ama evli arkadaşlarım çocuk sahibi olmuşlardı insan bi diyor yani onlar niye olduda ben olamadım herneyse hastanelere gitt8k herşey normaldi bi sıkıntı yoktu 1 gün reglim gecikti diye gitt8m kan verdim net belli olur diye gittim sonux almaya gene hüsran esimde bende üzüldük .. ama cook erken davrandk test icin acele ettik 1 gün gecikse normal yani işte o anlattıgim eylül ayında büyük supriz oldu bize hiç ummadığımız anda hamile olduğumu öğrendim esm bile inanamadı baba oluyorsun dediğimde.. demem o ki Allahtan umut kesilmez çok şükür Rabbim sesimizi duydu bize bu meleği gönderdi darısı herkesin başına cook takma sende emin ol çok kafaya takınca stresten adetin gecikiyor veya olmuyor Dua et sadece o geleceği günü bilir :) 😘😘🙏
Bfduam Ebrar3435 çok teşekkür ederim iyi niyetin için, sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inş. Rabbim kalbine göre versin herdaim:)
umaydurununannesi Bfduam her ay başım agrırdı o ay agrımadı ınanılmaz kasık agrısı vardı gogus hassasıyetı vardı bırde merdıvenden hızlı ınerken kucuk bı alanda batma oluyodu
Esmay Bfduam bende bekliyorum adetime 10 gun var okadr heyecanliyimki bir okadar da korkuyorum yoksa diye InsAllah güzel haberleri alırız .
[silindi] Bfduam ay ilişkiye girdiğinin ertesi gün çıkaran testler oluyomuş bende birinden duydum hiç kullanmadım da tabi onlar biraz daha pahalı oluyomuş
Bfduam [silindi] ertesi günü mümkün değil döllenme olmadan nasıl kanda testte var olsun, ya sabır, klasik usul beklemek:)
Bfduam Fadime_56 leke şeklinde olunca yerleşme oluyor evet. Sen korunmayı bırakınca adet döngünde değişiklik olmuş mıydı? Bende oldu, ya normalinden kısa sürüyor ya erkenden geliyor
archmom Bfduam benim gögüslerimde asırı hassasiyet vardı duş alırken bile canım yanıyordu . Bu en erken hamilelik belirtim oldu açıkcası . Baska pek belirtim olmadı . En son ufak bir baygınlık geçirdim durduk yere . Acaba deyip test yaptıgımda kızım benimleydi 🥰
Ebrar3435 Bfduam allah razı olsun canım sağol inşallah rabbim sanada nasıp etsin mutluluğu yaşatsın inşallah 😘🙏
skuscu Bfduam yapmadım ben beklemiyordum geciktiği için içime şüphe düştü yaptım ve çift çizgi cıkınca direk hastaneye :)
Fadime_56 Bfduam benim.adetim duzeneisdi 1bucuk gün goruyodum cuma başlayıp cumartesi bitiyodu pazar.banyo yapıyodum pazartesi eşimle.yakinlik kuruyodum tekrar devam ediyodu 23ekimde rahim filmi çekilde kasımın 11i ilk adet günüm doktora gittim klomen yumurtalık hapı verdi rahim filminden sonra 1kere adet gördum 11kasim 3gun sürdü sonra hamile kaldim