Destinadgn Regl sancısı, göğüste hassasiyet, inanılmaz derecede gaz, bir de rahmimde istemsizce kendimi sıkıyormuş hissi, bu kendini sıkma hissi olunca gebe olduğumu anladım çünkü önceki gebeliğimde de ilk ayda aynı his vardı.
Mervekaynak Bfduam ben hicbisey hissetmedim. 2 günluk adet gecikmesi yaşadım onun dışında belirtim yoktu beklediğim için de 2 günlük gecikme de test yaptım damlatir damlatmaz çift çizgi oldu. 2 haftalık kese vardı doktora gittiğimde hiç kan tahlili yaptırmadım test sonucu direk doktora gittim. Doktor nasıl anladın 2 haftalık şeyi dedi adetim.cok düzenlidir gecikti hocam dedim 15 20gun sonra gel kalp sesini duyarız dedi öyle de oldu çok şükür 21.haftadayiz . Ama benim belirtilerim 7. Hafta başladı 15. Haftaya kadar mide bulantısı halsizlik kemik ağrısı vs herşeyi yaşadım yavaş yavaş geçti
[silindi] Bfduam erken değil mi daha 10 gün gecince yapıyordum ben erken gebelik testleri oluyomuş onlardan mı yaptın
Sulleersoy Aşırı göğüs hassasiyetim olmuştu benim adetime 1 gün kala ilişki sırasında ciddi karın ağrısı yaşadım ertesi gün ağrı devam edince acile gittim hamile olduğumu öğrendim günüm bile geçmemişti.
Burcu4135 Bfduam benim 5 gün kala kan testinde bile negatif cıktı. Biz cocuk isteyen kadınların tek hatası regl gecikmeden testler yapmak yaptırmak varsa bile hüsrana ugruyoruz. Reglim 1 gün gecikti kan testinde pozitif cıktı. Kaldı ki idrar testleri cok yanıltıcı. Biraz daha bekle reglin gecikince direk kan testi yaptır.
Fadime_56 Bfduam benim adetimden 1gun gecmisti test yapmadım.ilac kullandığım.icin gittim hastanede öğrendim umudunu kesme allah büyüktür
Mervembrs Bfduam gecikme olmadı hiç. Doktor 14 ekimi de baz alınca 1 ay bile olmuyor. Lekelenme de değil aslında ilk başlarda açık pembe gibiydi. Damla damla geliyodu sık geliyordu. Doktor senin hamileliğin böyle geçecek kanamalı geçecek gibi duruyor dedi. İğneler ve progestanla ilk 3ayı atlattık. Şu an hiçbir şey yok çok şükür. Bi ara umudum kalmamıştı ama çok şükür yavrum dayandı o yüzden umudu kaybetmemek gerek
Oozzee Bfduam hiç farklı bi belirtim olmadı. İki gebeliğimde de öğrenmeden önce sadece gaz sancısı, alt karında gazdan şişkinlik, kasıklarda sanki içeriden çeker gibi gergin bi acı oldu. Bunları gebelik belirtisi gibi düşünmemiştim. Test yapınca gebelik olduğunu anladım.
Bgm_61 Bfduam Adetime 8 gün varken farkedemedim sürekli bişeyler bana kötü kokuyodu. Adetime 4 gün kala bebek beslerken (yenidoğan hemşiresiyim) bebekten çok kötü koku geldi burnuma arkadaşıma koklatıyorum yok diyo, kalktım çocuğu yıkadım gene kokuyo😂 Sonra akşamına test yaptım şüphelenip hamileymişim 😍 Darısı başınıza inşallah 🤲
OzgeSahin2 Bfduam Benim cok garip gelicek ama hem ayaklarim sismisti bide süt beyazı pütürlü akıntim olunca anladim