Laura Tüm agir kokular, ter, yemek sonrasi ustune sinen kokular, kisacasi ev 7/24 havalandiriyorum anca oyle … 😁😅 ama gönlüm isterdikii abur cubur fast food lardan tiksineyimmm 😁😁
Buketcenk Laura he birde ev bende evdeki tüm kokuları kaldırttım evde ne varsa bana kokuyo sanki ütü yaparken çamaşırların nemli kokusu vs her şey evde her sabah soğuk olsa bile pencereler açık
minikembryom esinaltintaas ayni seylerden bende tiksiniyorum sadece en rahat yedigim sey kahvalti ve yayla corbasi o kadar
Surprizbebek Fatmamilay etrafımda tavuktan tiksinen çok ama çok gebe oldu hepsininde bebişi kızdı o yüzden merak ettim❤️daha bir hurafe)
Zehraus Muhibe Soğan. Hiç yiyecek ayıran bir insan değildim hamile kalana kadar. Ama soğan hicbir şekilde yiyemiyorum. Yiyenin yanında duramıyorum, eşime kaç kez dişini fırçalattım iş yerinde yiyor bazen ama ben o kokuya dayanamıyorum.
Buketcenk Muhibe benim neredeyse her şey tavuk hastası bi insanım ama tavuk butları var evde bir sürü aklıma geldikçe buzlupu yakasım geliyo
Buketcenk Ya o kadar çok şeyden tiksindim ki artık aç kalmamak için canımın ne istediğini düşünüp zorda olsa onu yiyorum ilk başlarda ekşiydi şimdi acı şeyler mesela şimdi dürüm sipariş ettim geliyo ttuhaf işte sabah kahvaltı yapabilmek için saatlerce düşünüp peynirli tost yapıp yedik eşim aç kalıyo benim yüzümden yemek yapmayı seven ben şimdi kahvaltı hazırlamaktan tiksindim iştah falan yok
UrazyadaMasal Buketcenk beni anlatmışsın resmenn hmutfaga bayılırdım şimdi giresim yok hiç bişey yiyesm yok
Ayseege6156 Muhibe büyük marketler awm gibi alanlar parfümler hatta bi ara eşimden bile tiksiniyordum 2 ay sürdü sonra geçti şükür 😅😅
Sinem8844 Burcinsrdgn hiç sorma düşük riskim var yogun kanamadan hastanedeyım bir yararı yok anca arasın moralımi bozssun yolasım geliyor allah hepımıze sabır versın