UrazyadaMasal Buketcenk beni anlatmışsın resmenn hmutfaga bayılırdım şimdi giresim yok hiç bişey yiyesm yok
Aysegultkk Muhibe mantar, kıyma ve içinde kıyma olan yemekler, turşu , karnabahar, dolma , lahana sarması, ariel dağ esintisi renkliler olan ve yumoşun pembe olanın kokusu , clear şampuan ayy benim baya fazlaymış 😂😂😂
_Mother_ Muhibe tiksindiğim çoğu şey geçti şuan 25+5 haftalığım ama hayla kırmızı et yiyemiyorum ağzıma dahil süremiyorum soslu tavukta yiyemiyorum
Svnctkc Muhibe Hindistan cevizi, hurma ve zerdecal. Bir de et tabii. Hamileligimin ilk haftalarında çok fazla tüketiyordum bunları ve aşırı severdim. Sonra o herşeyin koktuğu mide bulandirdigi bi dönem geldi o ara zerdecal ve hindiztan cevizi kokusu aklıma geldikce bile tiksindiriyordu ama bi kac ay sonra gecti
cgdm-trzi Muhibe 🥚 yumurtaaa görmek bile istemiyorum en son yediğimde kusmuştum aklıma geliyor kötü oluyorum 🥺
Htcyalmanci Tatlı olan hiçbirşeyi görmek istemiyorum çaydan tiksinmiştim yeni yeni içmeye başladım günde bir iki bardak önceden bir demlik içebilirdim kızartma kokuları balık
Mzgnormann Muhibe aynen benimde tavuk tam 5 aydır yemedim evede almadım bide tatlı normalde her akşam künefe yemeye giderdik şimdi görmek bile istemiyorum 😏