durukusunannesii Muhibe tavuğa ve et balıga bayılan ben simdi kokularına dayanamıyorum yiyemiyorum bile ya hamilelikte en önemli 3 yiyecek🙁
Ikizdeniz Muhibe haslanmis yumurta sucuk et gormek bile istemiyorum cig kofteyi cok severdim onu da göresim yok😂
tanya25 Muhibe hamburger köftesi… normalde bayıla bayıla yerdim canımda aşırı istemişti ama malesef koktu bana giyemedim bıraktım eşimde şok oldu 🤣
Melisa_eker Muhibe Deterjan oldu benim hala da var deterjana karşı midem bulanmıştı kokusundan bende ordan bilmiştim.🤭
tgb006 Neutregena krem. Bu kremi kullanırken çok midem bulanıyordu. hamileliğimin ilk aylarıydı. Hala tiksiniyorum
AybukeA İlk aylar tavuk biraz tiksindirdi ama sonra gecti, tatli da cok severim normalde ama gebelik boyunca yiyemedim pek, tiksibdirmedi ama sevmedigim birseyi yiyormuş hissi veriyor 😅
mutlubebislerr Muhibe Ben yiyeceklerden ziyade eşyalardan tiksiniyordum. Çok beğenerek aldığım bi tunik kazagim vardı. Hamileyken birkaç kez anca giydim. Şimdi o kadar tiksiniyorum ki gördükçe midem bulanıyor. Tabaklardan tiksiniyordum😂 Öyle bir cinsmisim ben de😂