Ugur_bocegi01 Muhibe haşlanmış yumurta sadece kabuğu ağzıma geldiği için tiksindim birşey daha vardı ama unuttum 🤭
1haziran Valla ben ilk hamileliğimde mercimek çorbasından tiksindim kzımda aynı şimdi oda sevmiyor ve yemiyo ama bu hamileliğimde valla ne bulursam yiyorum hiç tiksindiğim bişey olmadı 😂
Ght Çay,kahve,ceviz, süt,tatlı herşey 😁20.haftadan sonra hepsine döndüm çaya hala dönemedim kokusuna tahammül edemiyorum😔
Ozlem_oren busraerdalll Malidlgz esinaltintaas mutfağa bile girmek istemiyorum yağ kokusunu hissedeceğim diye iştahım kapanır hale geldi. Kokulardan 😔
Minnakkkk Muhibe su an burda yazılanları okurken bile midem bulanıyor 🙈🙈🙈 herseyden tiksiniyorum hersey çok kötü kokuyor eşin o yemekleri nasıl yiyor diye ondan bile tiksiniyorum instagramda yemek sayfalarında yapılan yemekleri görünce midem kalkıyor o yemeklerin kokuları burnuma geliyor felaket ya
esinaltintaas Muhibe Tavuk ve her türlü kızartma 🤢 aşırı rahatsız ediyor beni birde yağ yemekleri yağsız yapıcam o dereceye geldim 🤦
minikembryom esinaltintaas ayni seylerden bende tiksiniyorum sadece en rahat yedigim sey kahvalti ve yayla corbasi o kadar
Acemi_anne04 Muhibe soğan sarımsak tavuk eti kırmızı et kola ciğer balık maydanoz kısacası herseyden tiksindim😂😂
mehmediminikizleri Muhibe bende mantardan ki cok severdim şimdi pazarda görmeye bile adının anilmasına tahamülüm yok 😒
Buketkucuk Muhibe ben ilk haftalarımda sucuk ve soğan kokusundan tiksinmiştim bulantılarım çok kötüydü şimdi şükür iyiyiz ikisini de yiyorum tiksintim geçti😌
psychologist Muhibe maalesef tatlı😔 cok aşırı severim o yüzden yemeye çalışıyorum az da olsa ama hemen çıkartıyorum 🤦🏼♀️
Burcinsrdgn psychologist ben tatlı delisiyim hamileliğimin ilk haftalarında çikolatadan falan tiksindim yiyemedim şuan ağzıma sürmediği sarma baklavaları yiyorum 😂