Muhibe Kizlar tiksindiğiniz seyler nelerdi 😇bnm tavukoldu pisirirken o kadar mi kötü kokar 🤭o zmn acaba hamile miyim ddim 😂cok şükür hamileymişim🤭🤭
Ortmenanne16 Muhibe haşlanmış yumurta, kırmızı et ve ceviz nefret ettim aylarca son 2 aydır düzeldi zaten doğuma az kaldı 🤭🤭
havis00 Muhibe hicccbiseyyyy 😂😂😂baslarda domatesli nareskili salatadan midem bulanirdi simdi ne bukursam yiyorum
Devran1994 Muhibe sarımsak ve kıyma iğrenç evde yemek yapamaz oldum evdekiler ağlıyor resmen yemek yapamıyorum diye 🤣
pinarhakki 9 haftalık hamileyim çay delisi olan ben çaydan kahveden tiksindim, soğan kokusu vs kokan her şeyden 😃
Serene001 pinarhakki ben kahve delisiyim çay hiç içmem hamilelikte tam tersi oldu çay içtim kahve içemedim 😒
Hanemm pinarhakki sabah demler aksama kadar ıcerdın sımdı bır bardak zorlk baslarda kahvenin kokusuna bıle gelmiyordum yenı yenı ıcer oldum bırde kırmızı et saf olarak tuketemedım bogazım dan inmiyor
Mrtmn Muhibe sulu yemekler kış ayındayız ondan mı karnıbahar pırasa ıspanak hepsinden tiksindim tavuk balık kuru yemiş çekirdek makarna daha aklıma gelmeyen vardır hepsinide normalde çok severdim şimdi azıcık kokusuna tahammülüm yok
Kubrakorkut inci_2020 ben hemen hemen herşey den tiskinir oldum tavuk et ciğer falan çok severdim şimdi aklıma getirmek isyemiyom tadını bide soğandan tiskindim yiyemiyorum ayy herseyrn hemen hemen kendimden evimden bile sanki tiskinir oldum geçer inşaallah