pinarhakki Serene001 evet o da değişik olmuş gerçekten 😃 Allah yardımcımız olsun, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
pelinb1 Muhibe 19. haftadayim gormez insallah :) ama kocamdan, muz, ceviz, büyük bardakdaki çaydan, salçadan ve patates kızartmasndan cok tiksindim. Muzu şimdi olgunlasmamis olanlarindan yemeye calisiyorum ama digerleri hala devam ediyor :((
Feridefne Muhibe ben herşeyden tiksiniyorum ya genel olarak yani aklıma ne gelırse tiksiniyorum sadece ekmek peynir domates salatalk fln yemek istiyorum 11 haftalıgım insallah düzelir bu durum 😩
Aysebyrm12 21+2 oldum hala mide bulantılarım devam ediyor en baştan beri tavuk, yeşil soğan, dolma biber, buzdolabı kokusu, salam, yumurta bunlardan aşırıııı derecede tiksiniyorum görmeye bile dayanamıyorum hemen kusasım geliyor 😓😓
Gamze_Turan Bende kızartma kokusu , tavuk kokusundan tiksiniyorum ceviz ,badem hiç yiyemiyorum 10. Haftadayım bakalım ne zaman bitecek yine de çok şükür RABBİM nasip etti şikayet etmiyorum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌹
Aysenuuur Mrtmn Mrtmn yaa bende o ilacı kullanıyorum onun sayesinde çok az az yiyorum soğandan nefret ediyorum balık,et,tavuk,yumurta kesinlikle ağzıma süremiyorum valla bende hiç sağlıklı beslenemiyorum Allah büyük yardımcımız olsun inşalalh 🙏🙏Mrtmn
212108 Muhibe 2 aylık hamileyim eve evimden eşyalardan herseyde migdem bulanıyor sürekli ağlıyorum Allah beni affetsin ilk gebeliğim ve ne yapacağımı bilemiyorum anneme geldim burda daha iyiyim burda eşyalardan evden migdem bulunmuyor ama kendi evim gözümde zindan karası😔 dua edebilirmişsiniz bana evime ısınayım yine
Hanemm pinarhakki sabah demler aksama kadar ıcerdın sımdı bır bardak zorlk baslarda kahvenin kokusuna bıle gelmiyordum yenı yenı ıcer oldum bırde kırmızı et saf olarak tuketemedım bogazım dan inmiyor