snowpress Normalde kaşık kaşık yediğim nutellanın kapagını açtigimda gelen kokudan tiksinmiştim, o zaman dedim hamileyim herhalde 😅
Fadime_56 Muhibe canim benimde tiksindiiklerim oldu ama 1hafdair raht yemek yiyorum daha cuma günü geldim kontrolden bugün 10+2olduk acaba diyorum bebeğe bisey mi oldu. Tomates tavuk eti ciğer tatlı sarımsak yoğurt midem almiyo
Ervaerva Tavuk çay çikolata balık yani herşeyden tiksindim iğrendim diyebilirim halende geçmedi bekliyorum nezamana düzene giricem
serifeyvz Muhibe Kesınlıkle bu ben , bendede aynı olay oldu ki hala devam edıyor tavuk görmek ıstemıyorum sanki 😅
47zeynep47 Muhibe ben sarımsak sogan ikiside tiksindim yemek yapmak istemiyom ben onlaraiz yemek yapmazdım artık yemek yapasimda kalmadı tariflerim.hepsi bunlarla olurdu🤭🤦🤦
Mervisr En başta soğan sarımsak kokusu ile başladı sonrasında her türlü pişen şeye karşı oluştu 😥 tatlı asla yiyemiyorum çay kahvesiz öğünüm geçmezken görmeye bile tahammülüm yok 10. Haftamız dayız ne zaman geçer diye dört gözle bekliyorum sanki hiç geçmeyecekmiş gibi korkutucu
47zeynep47 Mervisr geçer cnm benimde öyleydi kahveyi icemezdim artık hamilelikten beri cnmm istiyor herşeyden yemeğin tamamından tiksinmistim ama o bulantı ve tiksinti geçti çok şükür bı öğün yediğim.seyi bir daha yiyemiyom ama😅
Kubrakorkut inci_2020 ben hemen hemen herşey den tiskinir oldum tavuk et ciğer falan çok severdim şimdi aklıma getirmek isyemiyom tadını bide soğandan tiskindim yiyemiyorum ayy herseyrn hemen hemen kendimden evimden bile sanki tiskinir oldum geçer inşaallah
Hayriye1410 Muhibe 22.haftama kadar kıymadan tiksindim yemeyi geçtim kokusu görüntüsü ne bile tahammül edemedim
Oznur_08 Banada bi aşırı kokan şeyler tiksinç geliyo ama kızlar ben hiç kusmadım daha sadece mide ağrım var öğürme falan hiç anormal bi durum mu?
denizanasiii Buzdolabı. Kapağını açar açmaz bir öğürme geliyordu. Bir de uzun süre kırmızı et yiyemedim halbuki çok severdim.
Gamseee Muhibe ben sabahları o tiksintiliği yaşıyorum özellik yumurta ve ekmek falan göresim gelmiyor etli kıymalı yemeklerden tiksindim zaten bulantıdan öğlene kadar birsey görmüyor gözüm 1 den sonra anca birseylrr atıstırıyorum işte onun dışında hiç yiyesim yok
Esrakynr Gamseee doktorunuza danısıp dr prilam ilacını bir denerseniz belkı fayda gorursunuz bende aynıydım ıstahsız halszdım ılaca basladım sukurler olsun duzeldım🙏🏻🌸
brc_srmn Muhibe soğan, sarımsak, ekmek, her türlü et, çay, kahve, evim ve sadece benim duyduğum kötü kokusu 😂 yani aklınıza gelebilecek herşeyden tiksindim 23+2 yiz ama hala daha çoğu şeyde sıkıntı yaşıyorum 😬