Yildizkozan Mom97 37 haftaliğiz ilk zamanlar tiksinmistim de , amerikada yasiyorum burda her mevsim her meyve sebze var
Mom97 Yildizkozan doğru orda yaşamak vardı hanıleyken desene 🤣 burdada gerçi hamile manavları var henüz canım absürt bişey istemedi ama bakalım ☺️
Vosvosgil Muhibe kokular özellikle salçalı yemek yapmakta yemekte bi sıkıntım yok ama o kokudan gece asla uyuyamıyorum oda kokuları cam açmalar gına geldi bide bulaşık Makinesi dolusu boşu bu nasıl bi tiksinme onunda kokusu tuvalette son buluyodu
Gmz85 Haftayım hala agzıma et süremem oysaki çook severdim 🤦♀️sonra buzdolabı kokusu, eşim, mavi kutulu yumoş, evim, ve en ilginci telefon uygulamalarım dan tiksinmiştim😂😂
AylinDemet Muhibe kendi yaptığım biber turşusu kokusuna dahi tahammülüm yok dışardan alıyorum kendime
Esrakynr Muhibe buzdolabı,çay, soğan ve salça kokusu 😒🤢hepsını aştım buzdolabını hala aşamadn😁 11+3 haftalıgız🌸🐣🥳🙏🏻
Esrakynr Gamseee doktorunuza danısıp dr prilam ilacını bir denerseniz belkı fayda gorursunuz bende aynıydım ıstahsız halszdım ılaca basladım sukurler olsun duzeldım🙏🏻🌸
Kubraklnc Muhibe 35+3 ten selamlar Ben 7. Ayıma kadar mutfağa giremedim domates salatalık kokusuna bile kusar olmuştum başkaları pişirince yiyebiliyordum ama burnum kapalı şekilde zar zor 8. Ayımda biraz toparladım artık yemek pişirebiliyorum 🥴🥴
Zey3400 Valla dışarıdan eve girerken evin kokusu bile midemi bulandırıyordu, yemek yaparken salça ve yağ kokusu, kıyafetlerin kokusu hepsi midemi bulandırıyordu ki zaten üç ayım kusmakla geçti şimdi 16.haftadayım😶