Ftmasanli Muhibe aynını bnde de oldu Ete dair şeyler yiyemiyorum kokusuna dayanamıyorum öncesinde o kadar çok severken 28ci haftaya girdik umarım doğumdan sonra geçer
Kuzucccum Muhibe sucuk Allahım kokusu gelmesin çok kötü ya soğudum resmen bide su içınce kokuyor gb bana😖
magnolia_ Sedgur bende oğlumda soğandan nefret etmiştim yengem erkek çocuklarıma hamileyken soğandan tiksinirdim erkeğin olcak demişti oldu merak ediyorum cinsiyetin bellimi bu teori ne kadar doğru 😂
Binici_34 Muhibe bende aynı senin gibi tavuk gördümmü kaçıyorum aksilik ki tavuk şirketimiz var bide 😂😂😂
Domusuk Muhibe tavuk ve soğan aşırı kötü kokuyor şuan üç aylık hamileyim ve çok zorlandım ikinci ayimda tavuğun t sini duyunca midem bulanirdi. Hala daha öyle 🤦
Mrtmn Aysenuuur canım benim çok şükür ilaç fayda etti prilam Dr ama tiksindiğim şeyleri hala yiyemiyorum kırmızı etten tiksinmedim ama onu yiyebiliyorum patates menemen bulgur pilavı bazı çorbalar bide yağsız hafif şeyler işte açıkcası çok sağlıklı beslediğim söylenemez şu durum düzelene kadar böylede devam edecek sanırım
Aysenuuur Mrtmn Mrtmn yaa bende o ilacı kullanıyorum onun sayesinde çok az az yiyorum soğandan nefret ediyorum balık,et,tavuk,yumurta kesinlikle ağzıma süremiyorum valla bende hiç sağlıklı beslenemiyorum Allah büyük yardımcımız olsun inşalalh 🙏🙏Mrtmn