Oysul Muhibe ben kaşardan tiksinmiştim. Midemin bulandığı ilk zamanlarda mantar sote yapmıştım üzerine de bolca kaşar rendeledim. Sonra onu yerken öyle bir tiksindim ki aylarca kaşar yemedim.
kelebeklerdeniz23 Tavuk, soğan, süt ve kahve 🤢 Soğanlı yemek yaparken maske takıyorum pencere+aspiratör açıyorum anca öyle 😷 Ay bir de eşim 🙊 Asla kötü kokmuyor ama öpse sarılsa içim tuhaf oluyor 🥴 Bir ben değilim inş böyle olan 😅
psychologist Burcinsrdgn oh bende yiyebilirim belki o zaman yiyemedim için üzülüyordum 😂 afiyet olsun
pinarhakki Ebru_Al daha neler göreceğiz bakalım😃hamilelik çok değişik bir şeymiş, mucize… Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Serene001 Muhibe tavuk et mangal … tavuk fabrikasında üretim sekreteri olarak çalıştığım için tavuktan extra tiksindim 9. Aya yeni girdim et balık tavuk yeni yemeğe başladım 😂
Serene001 pinarhakki ben kahve delisiyim çay hiç içmem hamilelikte tam tersi oldu çay içtim kahve içemedim 😒
pinarhakki Serene001 evet o da değişik olmuş gerçekten 😃 Allah yardımcımız olsun, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
rozerrin_63 Muhibe benimde etten midem bulandı geçen pi post açmıştım kimse bakmamıştı etten midesi bulananların bebeğinin cinsiyetini öğrenebilirmiyim merak ettim
Yooop Muhibe Bende balıktan çok tiksindim hamileligim boyunca sadece 2 defa yedim midem kaldırmıyor kokusu falan iyyyyy aklıma geldi bak gene midem bulandı 🤢
nrgl_dmrbs_tvl Balık karpuz çiğköfte 🤦♀️ o kadar çok tiksindim ki uzunn bi müddet yiyemicem galiba 🥴