TazeAnnee6767 Hamile olduğunu öğrendikten sonra meyve yemeye başladım elme yedim normaldi mandalina yedim aynı sklde eşim birde portakal verdi ağzıma atsimla cikarisim bir oldu diyeblirim😔 portakaldan tiskindm😔
Slmylmz Pişmiş et kokusu kıyma olur mangal olur fark etmiyor 🙁 birde yağlı şeyler midemi bulandırıyor bugun makarna yaptım sosunda fazla yağ vardı sanırım ki son iki kaşıkta midem bulandı devam edemedim 😬 onun dışında sıkıntı yok 😊 Birde süt midemi bulandırırdı muzla karıştırınca artık geçti o durum ☺️
Nurert Muhibe o karışık baharatlar varya iğrenç sabah nefesimi tuta tuta koydum poşete hepsini kaplarıyla beraber.dolabın kapağını açınca nasıl kokuyor o öyle ayyyy suuusss
Mommy_93 En başta balık 🤦🏻♀️ Adını bile duymak istemiyordum midem bulanıyordu. Sonra et, tavuk, brokoli ( ki balıkla birlikte çok severdim), yoğurt, kuru kayısı ve diğer birçok kuruyemiş. Hiç tiksinmediğim yiyecek grubu meyvelerdi 😋😋
magnolia_ Bu gün itibari ile başladı mide bulantım tiksinti başlamaz işallah dedim ama 6. Hafta itibariyle banada merhaba dedi sadece tuzlu şeyler tüketebildim süzme yoğurtla tuzlu cubuk yağlı şeylere karşı tiksinti et tavuk ay aklımdan geçtikce bile tiksiniyorum bir anda olurmu bole ya ilk gebeliğimdede olmuştu ama ne bilim hatırlamıyorum bir andamı olmuştu diye
Betuldoksan Muhibe 14 haftalik hamileyim ama yumurta kızmızı et beyaz et çeşitlerinin hepsi balık bunları görmek bile istemiyorum eşim yumurta aldı birkere eve geldi poşetin içinde görmek bile bana yetmişti 🤭🥴😝
Sedgur Haftadayım. Kıymalı soğanlı yemekleri görmek istemiyorum. İlaçlar bile kusmama neden oluyor. Birde eşimin sigara kokusu :(
magnolia_ Sedgur bende oğlumda soğandan nefret etmiştim yengem erkek çocuklarıma hamileyken soğandan tiksinirdim erkeğin olcak demişti oldu merak ediyorum cinsiyetin bellimi bu teori ne kadar doğru 😂
Nefeshangul Damlasara amin hepimzn ins smdi iyiym şükr bu halime o hallerin yanında ama şimdide ağrılar başladı ins erken doğum olmaz
Tugcetopal Muhibe benimde tavuk oldu ama pisirirken degilde ona dokununca boyle midem bulandii cok kotu oldm 😪😪