EsraOezbk Nilya88 valla kalbinizi kirmak istemem ama elinizde olan birsey bu kafada biter önce bende bir paket hatta bazen daha fazla ictigim oluyordu hamileyken sigara icenlere cok kiziyorum cok sinirleniyorum lütfen bir an önce birakin sigarayi lütfen !!
Nilya88 EsraOezbk ne kadar istediğimi tahmin edemezsiniz görüşünüze saygım var ama siz başarabildiğiniz için kolay sanıyorsunuz herkes bir değil ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor
Mmhtpmhmt04 Bende normalde hamile olmadan önce günde 1 paket sigara içiyordum. Yaptığım is cok stresli olduğu için sürekli sigara içmek istiyordum. Hamile olduğumu öğrenince hemen bırakamadım 6. Haftada aşırı derecede kanamam oldu ve bir süre hastanede yattım sabah uyandığımda birdaha içmedim. Düşük riskim vardı belki sigaradan degildi ama tetikliyordu. Şuan 32 haftalık hamileyim 6. Haftadan beri içmiyorum canım istemesin diye en sevdiğim turk kahvesinden bile vazgeçtim. Sonrasında içer miyim bilmiyorum canım cok istiyor ama dayaniyorum. İçen için birakmak cok Zor inşallah biran önce bırakırsınız.
Nilya88 Mmhtpmhmt04 inşallah canım🙏 insan işte başına kötü bişey gelmeden akıllanamıyor rabbim esirgesin sağlıkla gelsin çocuklarımız
Dilanyesildag Nilya88 valla ben 31 haftamı dolduracam hala içiyorum ama günde 4 dal, normalde günde 1,5 paket bitirirdim elimden geldiğince bırakmaya çalıştım olmuyor heyheyleniyorum ona buna patlıyorum baktım bırakamıyorum azaltmaya çalıştım🤷🏻♀️😏
sedefyrs1101 bus91 Ay bilmiyorum biyerde okudum baya etkilenmiştim insan etkileniyor ister istemez ya bişey olursa diye Allah korusun yani Allahım kimsenin başına vermesin 🙏
Mom8 sedefyrs1101 hayır olur canım bizzat çocuk doktoru söylüyor bunu sigara anne karnında veya emzirme döneminde ani bebek ölümlerine sebep oluyor arkadaşın haberi yok galiba sakın kuşak asıp basite alma sigarayı gayette bebeklerde ölüm sebebi
Betulice91 Nasıl içiliyor anlamıyorum ya bende içiyordum ama 5. Haftadan itibaren mide bulantım öyle oldu ki asla içeni izleyemedim bile öyle bir tiksinme .. istesemde içemezdim yani . bulantılarınız olmuyor mu ki koku hassasiyeti suan 33. Haftadayım mide bulantım geçmiş olsa bile sigaraya karşı hala bi soğukluk var
Nilya88 Betulice91 bende kasık ağrısı dışında hiçbir belirti yok ne koku hassasiyeti ne mide bulantısı
Ayselirem Nilya88 bende aynı durumdayım sürekli içmek geliyor bırakamıyorum stres olunca daha da fazla içmek istiyorum
Eda1301 sedefyrs1101 akrabam günde. 2 paket sigara içiyordu 41 haftada doğum yaptı bebek sağlıklıydı içmemek daha iyi ama bırakılmyıncada bırakılmıyor inşallah bırakırsınız 😐
EsraOezbk Nilya88 bebeginizin sagligi söz konusu art niyetle demiyorum gercekten ama yapamiyorum diyip kestirip atmayin kafada bittirdikten sonra neler yapsr insan ilerdeki vicdan azabindan iyidir allah korusun ♥️
Gul76 Nilya88 valla bende 15+2deyim suan malesef içiyorum günlük 5.yada 6 dal oluyo bazen 3 dal oluyo bazende degisiyo ama tabikide 1 paketi bulmuyo bide içime çekmiyorum sadece bırakamadığım icin boyle idare ediyorum doktorumada sigara ictigimi söyledim bana gunluk 1 paketi buluyomu yarimmi dedi ben de en fazla 10 tane dedim paket yarilamadim hiç dedim bisey demedi bana
Nilya88 Gul76 bazı doktorlar esnek konuşuyorlar benimki çok katıydı belkide ondan bu kadar vicdan yapıyorum ya yavrun ya sigara tarafını seç dedi kestirdi attı bebeğiniz sağlıklıdır inşallah
Gul76 Nilya88 insallah cnm ama ben sigaradan bebeğe bisey olani hic gormedim ve cok icenlerde bile ablamin arkadaşı hamileydi gunluk 1 paket icerdi cocugu dogdu masallah hic biseyi yoktu yengemde iciyodu hamileliginde onunda cocugu dogdu cok şükür bisey olmadi suan yine 5 aylik hamile hala kullaniyo yani olucagi varsa oluyo rabbim saglikli nasip etsin hepimize ama tabikide dikkat et hani cok icme bol bol yogurt ye peynir ye sut ye bide sade soda ic bunlari kullanki sadece zararli tarafi olmasin bunlarda korur bebek iyi beslenirse sigara cok etkilemez
Nilya88 EsraOezbk asla bırakamam demiyorum hep bırakıcam dedim her gece yatmadan önce son diyorım ertesi gün yine sıkıştırıyor biran önce bırakırım inşallah 🙏🧡
EsraOezbk Nilya88 mesela cay kahve birakin onlarla sigara iyi gidiyor yemekten sonra sigara yakicaniz yere mesela agziniza baska birsey atin sinirlendiginizde sigara yerine baska bsy yapin emin olun elinizi karniniza koyun onun sizenihtyaci oldugunu düsünün ve siz ne yaprsaniz onun icinde yaptiginizi düsünün ve birakicaksinizdir yavrunuz icin ♥️