Nilya88 Merhabalar kızlar ben 4+5 deyim hamile kalmadan önce bir pakete yakın sigara içiyordum bırakmaya çalışıyorum ama olmuyor azaltabildim günde iki tane içiyorum sadece kınamayın lütfen elimde değil içsem deli gibi vicdanım sızlıyor içmesem delirecek gibi oluyorum benim gibi olan var mı ya da kolayca bırakabilen
Senayyalcin Nilya88 Ben de hamile olduğumu 5.haftam da öğrendim o ana kadar günde bir paket içerdim seni çok iyi anlıyorum başlarda hele bırakmaya çalıştım sinirimden yanıma yaklaşamıyordu kimse başım çatliyordu baktım olacak gibi değil hafta da 2 taneye indirdim zar zor şuan 26 haftalığım hala da bırakmaya çalışıyorum olmuyor 🥺
bus91 Nilya88 ben içiyorım 24 haftadayım bırakamadım 5 6 tane gidiyor üzülüyorım pişman oluyorum ama bırakamıyorum tiksinirim dıye dua edıyorum
Ohaezgi Nilya88 hamile kalmadan önce 1.5 paket içiyodum günde hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım delircek gibi olsamda yapcak bişeyim yok bebeğimin sağlığı daha önemli her içmek istediğimde onun benim karnımda nefes aldığını düşündüm ona bu kötülüğü yapamazdım sonuçta zorda olda birdaha ağzıma sürmedim
EsraOezbk Nilya88 valla kalbinizi kirmak istemem ama elinizde olan birsey bu kafada biter önce bende bir paket hatta bazen daha fazla ictigim oluyordu hamileyken sigara icenlere cok kiziyorum cok sinirleniyorum lütfen bir an önce birakin sigarayi lütfen !!
Nilya88 Senayyalcin haftada iki tane iyimiş yine ben günde iki içiyorum ama nasıl içiyorum mahvoluyormm
Sonyaz Bende içiyorum doktor birakamiyorsan 2 bilemedin 3 tane fazlası değil dedi bende öyle yapiyorum canım 20 +3 benim
Nilya88 Sonyaz bana doktor öyle demedi ben sadece dedim ki hocam ben sigara kullanıyorum oda dedi ki karnında umudun hayalin var ikisinden birini seçeceksin çok zoruma gitti kim ister evladına bunu yapmayı
sedefyrs1101 Bende günde 2 tane içiyorum çok zorlanıyorum ama temelli bırakcam İnşAllah bebeğimin sağlığı için 🙏
Nilya88 sedefyrs1101 inşallah canım benim de tek dileğim her içtiğim sigarada çocuğuma bi engel ekliyomusm gibi geliyo artık sanki çocuk sağlıklı doğmayacak kesin hasta olacak benim yüzümden diye düşünüyorum ama bırakamıyorum da
Nilya88 bus91 bende hergün yalvarıyorum allahım lütfen öyle bi tiksineyim ağzıma almayayım bir daha diye ama işte günde iki tane içiyorum mecbur ama ağlaya ağlaya
sedefyrs1101 Nilya88 Ya bende araştırdım da bikaç kişinin tanıdığı ya erken doğum yapmış ya doğumdan sonra kaybetmiş bebeğini okudukça üzülüyorum Bırakcam temelli İnşAllah
Vildan_B Bende aynı dertten muzdaribim😔 O kadar stresli bi hamilelik geçiriyorum ki, hatta eşimle yaşadığımız sorunlar yüzünden şuan ailemin yanındayım. Bu durumdayken de bırakamıyorum 2 veya 3 tane içiyorum. 😞
Nilya88 Vildan_B bende aynı durumdaym eşimle sürekli aramız bozuk insan daha çok ihtiyaç duyuyor sigaraya allah yardımcımız olsun canım
Nilya88 sedefyrs1101 inşallah allah kimseye bu duruma düşürmesin bebeğin için canını bile verirsin ama şu lanet şeyi bırakamıyorsun bi türlü
bus91 sedefyrs1101 buna sigara sebeb olmaz o zaten bır kesenın içinde sigara içen annenın bebegı ölse cok kayıp olur sizi korkutmuşlar bronşit olur bağşıklığı zayıf olur ıhtımalleri var evet ama kayıp olmaz merk etmeyın Allah esırgesn
Eda1301 sedefyrs1101 akrabam günde. 2 paket sigara içiyordu 41 haftada doğum yaptı bebek sağlıklıydı içmemek daha iyi ama bırakılmyıncada bırakılmıyor inşallah bırakırsınız 😐
Ayselirem Nilya88 bende aynı durumdayım sürekli içmek geliyor bırakamıyorum stres olunca daha da fazla içmek istiyorum
sedefyrs1101 Nilya88 Sakız çiğne bol bol aklına geldikçe yemek ye faydası oluyor 🙏 İnşAllah bırakırsın ☺️
Nilya88 sedefyrs1101 ay onu hiç deme canım hamile olduğumu öğreneli 10 gün oldu 3 kilo almışım 😭inşallah bu dertte olan herkes bırakır kurtulur şu illetten
Havvabarut Bende doğumdan önce günde bir paket içiyodum hamile kalınca doktor iciceksen gelme bidaha bana dedi zaten büyük ihtimal tiksincek sin dedi oglede oldu tiksindim 9.aydayim 5 haftalıkken tiksindim bidahada icmedim
Serene001 Ohaezgi Bn sigara içenin yanında bile oturmuyorum 👶 bebişim çok değerli normal de zaten kullanmıyorum sigara 👩🏫
sedefyrs1101 bus91 Ay bilmiyorum biyerde okudum baya etkilenmiştim insan etkileniyor ister istemez ya bişey olursa diye Allah korusun yani Allahım kimsenin başına vermesin 🙏