Aslihan2 Semra_okan zorda olsa yemelisin artık bebek senden beslenmeye basladi çünkü o kadar saat aç olmaz ki
Semra_okan Aslihan2 cok haklisin zorluyorum ama her yediğim yemekte sogan tadi ve kokusu aliyorum kavunda bile😅
Burcu4135 1 yumurta, peynir 3 4 tane zeytin olmazsa olmazım roka, domates yemiyorum mevsimi olmadıgı icin 1 bardakta süt. Ara ögünlerde ciğ fındık veya ceviz yogurt 1 ögün muhakkak sebze yemegi yiyorum yanına bol salata, tursu.
Sedagmlksz Aslihan2 ben size müthiş bir tarif vereyim hep böyle yapıyorum çok güzel oluyo. 1 yumuşamış avokadoyu sıyırın iyice ezin içine bir kalıp peynir birkaç damla limon karabiber zeytinyağı tuz isteğe bağlı kırılmış ceviz moyun karıştırın ezerek müthiş oluyor kesinlikle denehin hep böyle yiyorum Kbrkya
Hopimim 3851 gorumcem mayali yeme dedi 2 gundur yemiyorum yataga dusmesim cok sukur, bence simit yeme, en son carsmaba gunu yataktan cikamadim bol naneli ayran ictim o kadar halsiz dusmusum ki 3 bardak icince kendime geldim.resmen
Bilge44 Eylul2107 Demiri düşürebilir bence çok içmeyin ☕ Bir de şekerli içiyorsanız o da zararlı olur. Kahvaltıda severim ama inanın yalnızken demlemiyorum bile😥
hazal1991 1 çeyrek avokado, 1 dilim ezine, 1 buçuk yemek kaşığı lor, 1 dilim süzme, 2 dilim de kaşar peyniri, çeri domates 2 yumurta sarısı( beyazını yiyemiyorum) yeşil zeytin
minikfare1 3851 yumurta anne sütünden sonra ki en besleyici şey onun için tüketmeye çalışsanız dayanabilirseniz tabii.
1prensesgeliyor Aslihan2 vallahi kahvaltidan önce mutlaka muzumu yerim. Daha sonra peynir çeşit lerini hep yerim kahvaltida. Ozellikle patates kızarttigim zaman yazdan yaptığım domates konservesini pisirip ıcine 2 dia sarımsak rendeleyip sos yapip üzerine dökerim. Muhteşem oluyor öyle bir karın doyuruyorki.
1prensesgeliyor Aslihan2 vallahi kahvaltidan önce mutlaka muzumu yerim. Daha sonra peynir çeşit lerini hep yerim kahvaltida. Ozellikle patates kızarttigim zaman yazdan yaptığım domates konservesini pisirip ıcine 2 dia sarımsak rendeleyip sos yapip üzerine dökerim. Muhteşem oluyor öyle bir karın doyuruyorki.
Zeynep-aa Aslihan2 valla esim genelde olmuyo sabahları calısıyor. Ben kendim yiyorum. 1 yumurta haslıyorum peynir siyah ve yesıl zeytin ayva cilek receli tahin pekmez yiyorum klasik kahvaltı. Esim olunca da pek değişmiyor. Öncesinde patates kızartır menemen yapardık tost fln simdi o da ben yorulmayim diye istemiyo sağolsun. Bebegımın kılosuda hep haftasıyla normal ortalama gidiyor sukur
Nur_guzel Minikannebsr bişey sorabilirmiyim ben 39 haftalık hamileyim benim belimde ve kasikalrimda çok ağrı var bu sebeple gittim hastanye biseyim yok diyip gönderdiler sonra 1 hafta sonra gittim tabi şimdi gene bel agarsi ve kasik ağarim var ve karnımda sertlik var suyum yok sizce bebeğime bişey olurmu yada gitmem gerekiyo mu hastaneye bide rahimde çok baskı var 🙈 lütfen bana yardımcı olur musunuz ilk hamileliğim ve nasıl anliycagimi bilmiyorum 🤗🙏
Minikannebsr Nur_guzel valla bilmiyorum ama su olmaması tehlikeli diye biliyorum. Doktorunuz birşey demiyormu. Yada acil farklı bir hastanede farklı bir doktora görünün. Su olmadığı zaman bebek acil alınır
Mavi87 Nur_guzel suyunuz yok ve siz ağrınızımı bekliyorsunuz? Dua edinde bebeğe birşey olmamış olsun. Acilen gidin bence doktora
Rmeysa_1661 Aslihan2 her sabah mutlaka 1 ya da 2 haşlanmış yumurta biraz beyaz biraz kaşar peyniri 6 7 zeytin şeker ihtiyacı için de biraz ev yapımı reçel yiyorum birde olmazsa olmazım çay tabiki de 🤭
Kbrnr_krkmz Semra_okan ayy ben bı ara resmen evde yeşil soğan olmamasına rağmen kokusunu alırdım o yüzden eşimi bile uzak tutardım ya
21Busra21 Semra_okan oda bişey mi 🤣🤣 Ben Kendi terimde bile soğan kokusunu alıyorum vallahi🤷🤣 hatta geçenlerde dayanamayıp eşime sordum ben böyle korkuyorum sana da geliomu die güldü baya kesinlikle öyle kokmuyorsun dedi neden ben bu kadar kötü koktugumu hissediyorum anlamıyorum 🤷🤷🤷 tabi sogana karşı da ayri ve hatta çok kotu bı tiksinme oluştu gebeliğimde dograrken bile iki maske kullanıyorum aralarına parfüm sıkıyorum kokusu gelmesin die ama yine de gelio🤣🤷
Kbrnr_krkmz Aslihan2 bir kase süt bal peynir başka birşey kabul etmiyor midem oda yeni yeni yemeye başladım öğlene doğru çiğ kuruyemiş nefret ettim artık ama yapacak bisy yok öğlen yumurta haşlama ikindi meyve yoğurt yanına aparatif yada canım ne isterse o gün o aksamada yemek yemeye zorluyorum yatarken gene meyve yiyorum