nrg4958 hafta içi yulaf-süt-muz-ceviz haftasonları 1-2 tavada yumurta avokado peynir zeytin salata tarzı ve 1-2dilim ekmek
Mavi87 [silindi] benim hiç geçmicek gibi. 2.trimester gebeliğin balayı derler ama benim 9 ay sürecek gibi hiç olumlu düşünemiyorum
Aysenuryksktpe Bir dilim tam buğday ekmek,2 haşlanmış yumurta,domates,salatalık,ceviz ve iki dilim peynir,zeytin.İçecek olarakta bir bardak süt☺️
koalababy Aslihan2 sabah 7 gibi kan ilacımı içiyorum yatıyorum sonra 9 a gibi bi sb süt bir muz tekrar yatıyorum 11/12 gibi peynir, zeytin, 2 tane yumurta ve evde varsa mutlaka roka yarım ekmek yanına da meyvesuyu ☺️
minikfare1 3851 yumurta anne sütünden sonra ki en besleyici şey onun için tüketmeye çalışsanız dayanabilirseniz tabii.
Bilge44 Bulantılar azalarak geçtikten sonra Sabahları önce limonlu su içiyorum. Sonra 7 zeytin 1 incir yiyiyorum. Sonra haşlanmış yumurta 🥚peynir delisi olduğum için peynir neler varsa 🧀🥖🥰 Dut pekmezi birazcık. Bazın günler de vişne, çilek reçeli biraz🍓 Ama hafta sonu eşim olunca tavada🥘🍳yapılan menemen,patatesli yumurta vs gibi şeyler ve simit alırsa en sevdiğim 🥨 En sevdiğim öğün kahvaltı benim zaten oldu bitti böyle 🧀🍞🍳🍯🥛
Ecemmira Aslihan2 bende hergun mutlaka bı haslanmıs yumurta suzme peynır yanında 3 cevuz kasar peynır cay recel ve bazen kaasarlı tost 16.00 gıbı bır bardak sut yanında muz. Aksamda. Yemek yıyorum bazen bır kasede yogurt uyumadan once de bır brdak sut 23 haftalıgım. En basından berı boyleydı ha bazende atıstrmalık cıg badem
Mhmdenes2021 3851 simit mayalı hamur olduğu için mide de yanma yapar zaten canım bide susam da yanma yapar 😊
Ayseur pink_dream25 bende öyleydim yiyemiyordum hiçbisi ama beneğim iki hafta geriye düştü şimdi zorda olsa yiyorum midem cok rahatsız oluyor ama napım 😢 erken doğum riskide var ne kadar kilo alırsa okadar iyi bebişim
pink_dream25 Ayseur kocamdan bile midem bulanıyo hele ki yumurta 🤦🏻♀️ Valla hayattan zevk alamıyorum o derece mide bulantısı ve koku hassasiyeti var
Pirincveannesi Ben bide hailanmış yumurtayı salata gibi yapıyorum karabiber yağ limon kekik koyuyorum yoksa yumurtayı yiyemiyorum kokusundan dolayı zaten çocukluğuödan beri yemiyordum hamile olduğum için yrmrğr bailadım inşallah yanlış yapmıyorumdur
osgee Kbrkya Yenebilecek kadar yumuşaksa dilimleyip ekmek ve tereyağını üzerine sürüyorum. Tostların içinde de güzel oluyor bıçakla sürebilirsiniz. Bir de püre haline getirip içine zeytinyağı, biraz tuz, birazcık limon suyu(gerçek limon ama), biraz karabiber hatta isterseniz dövülmüş ceviz ekleyerek de yiyebilirsiniz ♥️
Sedagmlksz Aslihan2 ben size müthiş bir tarif vereyim hep böyle yapıyorum çok güzel oluyo. 1 yumuşamış avokadoyu sıyırın iyice ezin içine bir kalıp peynir birkaç damla limon karabiber zeytinyağı tuz isteğe bağlı kırılmış ceviz moyun karıştırın ezerek müthiş oluyor kesinlikle denehin hep böyle yiyorum Kbrkya
Almila_koncuy48 Mavi87 ahhh o bulantılar 🥰🥰 hiç geçemeyecek hep midem bulanacak sanıyordum ama geçti gitti 33.haftamızdayız çok şükür 😋🥰