Gngr_33 Ninam Allah yardımcımız olsun 🙏 bu zorlu süreci hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin inşallah 🙏🤗
Fasulye-87 Aslihan2 1 dilim tam buğday ekmeği 1 yumurta Salatalık maydonoz 2 ceviz 1 kibrit kutusu peynir
Kimkibu Aslihan2 normal kahvaltı yapıyorum peynir zeytin haşlanmış yumurta çeçil tereyağ bazen omlet yapıyorum canım isterse domates salatalık birde süt öyle:)
ozlem-gokpinar Aslihan2 son zamanlar sabah kahvalatisinda canım sadece yağsız bol kaşarlı tost yemek istiyo resmen bağımlısı oldum yataktan kalkarken gözümün önüne geliyor yanına zeytin domates açık çay veya meyve suyu içiyorum yumurta yemek istesemde asla yiyemiyorum 😏
aslihangacal Aslihan2 genelde haşlanmış yumurta, zeytinyağlı domates, salatalık, bol peynir, zeytin ama bunları yedikten bi süre sınra mutlaka çıkarıyorum her öğünü, sanki öğütemiyormuşum gibi oluyo 🤷🏻♀️
Melekaksuu Aslihan2 her sabah 1 yumurta 1 bardak süt peynir bi dilim ananas 3 çeri domates 1 dilim kızarmış tahıllı ekmek ananasta alışkanlıktan 😆😆
bus91 elediyebiri aynen bende genelde öyle hatta baZen yemek güzel değilse elma çikolata faln geçiştirirdım ama sımdı yarım saat erken kalkıp kendıme çanta haZırlıyorum 🥰
Sevcan34 Mavi87 bende öyleyim 7 hafta bitmek üzere doktorum prilamdr diye hamilelere özel ilac verdi o bana çok iyi geldi tavsiye ederim
Hardcore Tugcece yeminederim al bendende o kadar hafta sonu eşim evde oldumu enerjim yerinde oluyor kahvaltıyı nasıl yapıyorum ama hafta içi ne uyanmak istiyorum ne o kahvaltıyı yapmak Nedret ediyorum
icimdekikelebek Arven91 16 haftaya kadar 1 kilo almıştım 20 hafta kontrolünde +5 almışım 🙊 toplam şimdilik 6 kilo oldu bakalım 24. Haftada kaç olacağım ☺️