İlk aylar kahvaltı işkence gibi geliyordu ama 4. Ayımı bitirdikten sonra iştahım yerine gelmeye başldı. Şuan 20 haftayı doldurduk. Dengeli düzenli ve çeşitli beslenmye çalışıyorum. Açlık durumuma göre 1 veya 2 tane haşlanmış yumurta kibrit kutusu kadar ya da bazen biraz daha fazla peynir 5 6 zeytin küçük bir salatalık 2 3 tane çeri domates en son da 2 küçük lokma bal-tereyağı ile kapanış yapıyorum. Bazı günler yumurta yerine bir dilim bol kaşarlı tost yapıyorum. Tost yediğim günler ekstra ekmek tüketmiyorum. Tıka basa doymadan kalkmaya çalışıyorum çünkü İlerleyen saatlerde de ara öğüne yer bırakmak istiyorum. Ara öğün olarak kahvaltıdan 2 3 saat sonra 1 kase yoğurt akşam yemeğinden 2 saat önce 1 bardak sütle biraz çerez akşam yemeğinden birkaç saat sonra da meyve yiyorum. Yani besleyici yiyeceklerden maksimum, hamurişi ekmek kızartma, ıvır zıvır gibi besleyiciliği düşük kalorisi yüksek yiyeceklerden minimum tüketmeye özen gösteriyorum. Bu haftaya kadar 2 kilo aldım bebeğimin de kilosu haftasına göre ileride çıktı doktor beslenme düzenimin çok iyi olduğunu söyledi böyle devam edicem inşallah gebeliğimin kalan sürecinde de.