icimdekikelebek Arven91 16 haftaya kadar 1 kilo almıştım 20 hafta kontrolünde +5 almışım 🙊 toplam şimdilik 6 kilo oldu bakalım 24. Haftada kaç olacağım ☺️
Arven91 icimdekikelebek bende ona korkuyorum 20 .haftadan sonra fırlıyo rakamlar 😣ama siz cok güzel besleniyosnz bu saatten sonra kontrollu gidersenz cok almazsınz
Gngr_33 Ninam hayır ama sürekli ölçüm yapıyorum okadar dikkat etmeme rağmen arada yüksek çıkıyor bence birazda psikolojik bir durum yediklerim hep aynı şeyler çünkü
uraluygar [silindi] 17 haftaligim bende 2.5 haftalikken ogrendim ve kusmayla ogrendim hala yedigimi kusuyorum ama bi lokma yiyorum bekliyorum kusup sonra yemeye devam edince birsey olmuyor😂
icimdekikelebek Arven91 ya kilo takıntısı yapmak da istemiyorum hani kilo almıcam diye beslenememesi gibi bir şey olsun istemiyorum arada kaçamaklar oluyor ama valla normal hayatımda daha çok fast food cips aburcubur yiyordum almıyordum kilo :)
Huri54 Baharsavas bal ve kaymak hayatımda yemedim sevmem 🤣 tereyağı ev yapımı zararı olacağını sanmam
Baharsavas Süt içemiyorum ama içmem gerekiyormuş kalsiyum için günün bellı saatlerine kadar uyuyorum sabahları midem bulanıyor yanı ilk aylar boyle mu geçiyor ne yesem kusuyorum normal mi bu durum
icimdekikelebek Baharsavas ben 22 hafta oldum hiç süt içmedim midemi bozuyor laktozsuz vs hiç bir şekilde tüketmiyorum çoğu doktor süt o kadar yararlı değil bile diyor yoğurt peynir ayran gibi takviye yapabilirsiniz ben öyle yapıyorum şahsen
SeymaBrt Tugcemre08 uzun süre aç kalmamak için yiyorum . Bi de bebeğin kilo alması için muz yazmışlar forumda. Ondan sanırım 😂
34Gizem Mavi87 aynen öyle. Kılım kıpırdamıyor. Yemek zar zor yapıyorum. Zorla bir şeyler yesem eh işte.
Sennurrr 😂 sizin yediklerinizi okuduktan sonra ne yazacağımı bilemedim 😂ben baya ne varsa yiyorum hiç 3 zeytin 1 yumurta ile kalamam 😂
Arzuoguz Aslihan2 yumurta haşlamadık olmazsa olmaz 1 bardak soğuk sütüm bi dilim peynir pekmez bal ve kaşarlı tost 🎀 Artık son haftalarda olduğum içinde 7 adet hurma ve 3 adet cevizli pestil 👍🏻
Aslihan2 Btl_akkrt evet yumurtayı latates haslamasina katip yiyebilirsiniz aslında püre yapıp faydali yemek lazim çünkü