Busrasener43 ozgee_polat aynı gidiyor aşermelerimiz bende bugün pasta aşerdim 🤗bebişin cinsiyeti ne acaba
Busrasener43 Sblglc bu eşler hep böyle 😂 bişey görür canı çeker bana sorar canın çektimi diye hayır deyince de benim çekti alalım hadi der 😂😂
Busrasener43 derinsart birşeyi çok yiyince tiksiniyor insan tavuğa bayılırdım şimdi yiyesim gelmiyor düşününce bile bir miğde bulantisi geliyo 🤭
Ozlem0342 Busrasener43 kusmaktan birsey Aş eremiyordum 😂 ama hep tuzlu ekşi seyler yiyordum yeşil zeytini cok yedim😋
Duygus97 Busrasener43 neden ki yemeyince Bi şey mi oluyor🥺 imkanım var ama alan kişiler dondurulmuş olduğunu tadının hiç güzel olmadığını söylüyorlar vazgectim bende
Busrasener43 Duygus97 bebekte o şeye benzer leke çıkıyor mesela benim yengem çilek aşermisti ve yememisti yeğenimin göbeğinde çilek lekesi vardır
Busrasener43 Gulsurmeli aslında hep yediğimiz şeyler ama insanın canı çekince yemesi daha bı farklı oluyor 🤗🤗🤗😂
Tugbahanim1 İlk canımın istediği şey üzüm yaprağından sarmaydı. En çok aşerdiğim ve beni uykusuz bırakan şey ise hamsiydi 😂 bu arada hamsiyi hiç sevmem 😄
Tugbahanim1 Busrasener43 evet öyle kesinlikle kırk yıl aramam dediğim birçok şeyi hamilelikte bayılarak yedim 😂
derinsart Busrasener43 ben aslinda ertesi günü su çıkarmaya baslayinca tikinsindim sanirim mide suyu geldi oda beni tiksindirdi ki cok severdim tursuyu
birprensesvebirprensannesi Busrasener43 Kayseri mantısı ama böyle fırın tepsisinde falan yapıyorlar bir abla var o yapıyor onu istemiştim bide çileeeeek❤️