Merguse Ben kayısı şeftali ve böğürtlen bu ücünü okadr cok istiyorum ki hic birininde mevsimi değil bulamam ama cok cok istiyormm
Busrasener43 Merguse kıyamam böyle aşeripte bulunamayan şeyler olunca üzülüyorum 😥 internetten sipariş edebilirsin aslında canım yada büyük marketlerde dondurulmuş olanları oluyor
Seda_selim Hamile oldugumu bilmiordum o zamanlar aksam saat 22:00 ’a gelirken tursu kizartmasi cekmisti suan 14 haftalik hamileyim 1 hafta oncede kavun cekti ikisinide yemek nasip oldu 🤗🙏
ozgee_polat Busrasener43 bende aynisi ilk tavuk durum ilk aylarimda simdi 7.aydayim cikolatali pasta aserdim
Busrasener43 ozgee_polat aynı gidiyor aşermelerimiz bende bugün pasta aşerdim 🤗bebişin cinsiyeti ne acaba
Busrasener43 Duygus97 imkanın varsa bulabiliyorsan bı an önce ye yada onun yerini tutabilecek birşeyler 🤗
Asyaas Duygus97 ayy bendeeee :( hatta bi manavda var deıdler gittim bugun 1 kaç tane kalmıstıe onlarda satıldı dediler nasıl üzüldüm :(( esım sehir dısına gitti bul getir dedım hala aklımda nerdeyse 3 aydır aserıyorum :(
SutlacimiYedimmiBen Busrasener43 ben şalgam ve çiğ köfte asermistim. Bi ara yaş pastada aserdim hele bide geçen gun karpuz kokusu geldiki burnuma sorma yiyemedim😔
BusrAlpay_34 SutlacimiYedimmiBen geçen Bn de karpuz dıye diye bulduk yedım rüyalarıma girdi artk o kadar canm istedi
zeyse SutlacimiYedimmiBen SutlacimiYedimmiBen ay canım benim Benimde 2 hafta dır canım karpuz istiyordu rüyamda gördüm Bi kalktım burnuma hersey karpuz kokuyor kahvaltı yapıyoruz hersey karpuz gibi geliyor yemeklerinde öyle yemek yemeden kesilmiştim eşim cok aradı bulamadı dün bulmuş almış gelmiş bu seferde ben yiyemedim 😔
Duygus97 Busrasener43 neden ki yemeyince Bi şey mi oluyor🥺 imkanım var ama alan kişiler dondurulmuş olduğunu tadının hiç güzel olmadığını söylüyorlar vazgectim bende