Busrasener43 Kaderaslan ben normalde de meraklı insanımdır bütün meyveleri tatmisliğim var bı bunu denemedim 😂 nasıl bişey acaba
Anne12-3 Busrasener43 süt mısır nasıl canım cekmıstı sahılde dolana dolana bulmustuk sonunda hahah 😅😅
Busrasener43 kelebek15 neee 3 tanesi 70 liramı 😂 şakamı insafsızlar hamile olanı var durumu olanı olmayanı var ne günlere geldik
Kaderaslan Busrasener43 mükemmel bişeeeeee Hasat zamanı gelınce mutlaka ye olurmu yada suan taze bulabılırmısın bılmıyorum. Hamılelıgın ılk aylarında cok tukettım acayıp faydası var 🥰
Seftalininannesi11 Busrasener43 ben bugün Adana dürüm aşerdim kendimmi bebiş mi istedi bilmiyorum ama şuan öyle bi hareket ediyorki çok mutlu oldu galiba 😁
058elf Busrasener43 közlenmiş patlıcan yedim üst üste bilmem kaç gün tabi hamileymişim haberim yok öğrendikten sonra tiksindiğim tek şey de patlıcan oldu 6 ay oldu belki patlıcan yemiyorum 😂
kelebek15 Busrasener43 aynen o da dondurulmuş yurtdışından gelmiş hiç bizim eriklerle alakasi yok.birkac aya yeriz bol bol
ulviyedemirbas2 Busrasener43 bende yeni hamile olduğum öğrendiğim akşam yerime girdim yatmaya burnuma ciyer patates kızartması kokusu geldi burnuma sankı yedım gibi sabah kalkıp eşime söledım hemen aldı yapdım yedim🤭
Busrasener43 ulviyedemirbas2 ciğere çıplak elle dokunma canım dokunduysa da biryerine sürme bebiste leke cikabiliyormuş çoğu hamilesin ve yeni doğum yapmış anneden duydum
kahve-cekirdegim Gulsurmeli bende ilk simit yedim hiç aklıma gelmezdi aşermek midir bilmiyorum ama çok uzun zamandır yemiyordum iki sabah yedim😂
BusrAlpay_34 SutlacimiYedimmiBen geçen Bn de karpuz dıye diye bulduk yedım rüyalarıma girdi artk o kadar canm istedi