Busrasener43 ulviyedemirbas2 ciğere çıplak elle dokunma canım dokunduysa da biryerine sürme bebiste leke cikabiliyormuş çoğu hamilesin ve yeni doğum yapmış anneden duydum
Birgul Busrasener43 aşerme biraz da psikolojik bence ben öyle olduğunu düşünüyorum ya illa ki bazen bazı şeyleri çok istiyoruz ama bazen de şımarmak olabilir 😂😂
Sisi Busrasener43 et döner aşerdi 1 ay boyunca canım istemişti wn sonunda aşerdiğimi anladım yedim de geçti😂
Busrasener43 mutluaile11 kıyamam canım orda öyle şeyler yoktur tabi ama türk dükkanları vardır aslında araştıran belki bulursun 🤗
mutluaile11 Busrasener43 var var canım herşey varda butür şeylerin tadı ordaki gibi güzel değil künefe kenap tarzı şeylerin. Tek döner tad olarak daha güzel burda
EsraOezbk rozerrin_63 gebelikte islenmis etler zararli bebege beyin hasarina yol acabiliyormus salam sosis sucuk pismis veya pismemis ton baligi bunlari yememekte fayda var
Busrasener43 mutluaile11 kıyamam artık ne bulursan canım bende eşimin işi dolayisiyla dogudayim Burda da bagzi şeyler bulunmuyor maalesef
Esss58 Busrasener43 karışık acılı turşu suyu ilk aylarda sonra baklava şireli tüm tatlılar hatta şerbetini bile içmek istiyordum 😂
AysLLL Benim tavuk olmustu 😬 yasaktan dolayi cok acik bi yerde yoktu haftasonu aksama dogru bulmus 2 paket ben doyana kadar yapti durdu😂😂
Acer Busrasener43 hiç asermedim aksine sudan bile tiksindim şimdi geçti çok şükür ama ilk dört ay berbattı