Mom26 Busrasener43 yeşil erik 6 adet 100 TL ama bildiğin ısırdığım An buz ısırdım yazdan kalma dondurmuşlar helal etmiyorum paramı🥺🥺🥺
Busrasener43 Merguse kıyamam böyle aşeripte bulunamayan şeyler olunca üzülüyorum 😥 internetten sipariş edebilirsin aslında canım yada büyük marketlerde dondurulmuş olanları oluyor
Merguse Busrasener43 internetten baktm 125 gram böğürtlen 54 tlydi vazgectim 😁 mevsimini bkleyeceğim mecbur
Aynur-13 Busrasener43 kendimi başka şeylerle avutuyorum galiba o yüzden şu süreçte ne kadar sağlıklı beslenirsem o kadar iyi gibi geliyor annelik içgüdüsü galiba 😂
Aynur-13 Busrasener43 afiyet bal olsun bebeğinize şifa qolsun inşallah hiç üzülmeyin hiç hemde anne olarak en doğal hakkınız bu tabiki kendinizi suçlamayın bunun için ❤️
Busrasener43 mutluaile11 kıyamam artık ne bulursan canım bende eşimin işi dolayisiyla dogudayim Burda da bagzi şeyler bulunmuyor maalesef
Haticearen Busrasener43 dut du tam mevsimi gectikten sorna zor bulduk ama donmus olarak yedim.ama ben taze taze yemek istiyodum🙄