Busrasener43 Fatosdvrc ben normalde de çok acı yiyen biriyim halada çok yiyorum 😂 cinsiyetimiz belli deyil
Fatosdvrc Busrasener43 bende oyleyim aciyi seviyorum hem yemekleri bol acili yapardim ilk aylarda artı yanina acı biber tursu kavonozunu 1 hfta surmeden bitrirdim 😂😂
kelebek15 Busrasener43 aynen o da dondurulmuş yurtdışından gelmiş hiç bizim eriklerle alakasi yok.birkac aya yeriz bol bol
Ssimge2 kadriyeahmet bende kimsenin canı Mısır istemedi mi acaba diyordum 😂 benim süt Mısır haşlanmış normal gecenin bi yarısı bulamadık tabi bi sonraki gün yedim 😅
Tugcegkn Benimde ilk aşermem kaşarlı pide olmuştu 🙃 evin heryeri kaşarlı pide kokuyordu dışardan bile o koku geliyordu ☺️
Begm Busrasener43 ilk oğlumda karpuz çekirdeği kızımda yaş pasta bu üçüncü bebegim bu oğlum da da ilk katmer aş erdim
Busraodem Busbus58 benimde cok istedi trendyoldan aldim pahalıydı ama yapacak bisey yok asermen gelmediyse ordan alabilirsin guzeldi😊
Busrasener43 mutluaile11 okudukça benimde gene canım biseyler çekmeye basliycam şimdi 😂 az önce yolladım eşimi daha yeter artık diyecek 😂😂
mutluaile11 Busrasener43 ah ah Değerini bilin 😀 canım neler istiyorda çoğu şeyin tadı tuzu yok burda 😕 şimdi orda olsam bir künefe yerdim
Busrasener43 mutluaile11 kıyamam canım orda öyle şeyler yoktur tabi ama türk dükkanları vardır aslında araştıran belki bulursun 🤗