Selinaymurat Tugce_24 yaa ne güzel bitmiş son hafta Allah Bi avazda doğumunuzu nasip etsin Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat Buse_2021 olsun inşallah 99 dan sonra daha çabuk azalıyor sizinde öyle olur inşallah bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın
Selinaymurat Mirayse1 yakınız 4 gün var aramızda aynı zamanlarda olucak demekki sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat Rmeysa_1661 ayy çok iyi bitmiş yaa Allah bir avazda doğum nasip etsin sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat ByMelody son zamanlar çok heyecanlı bekleyiştir Allah bir avazda doğum nasip etsin inşallah bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah
Selinaymurat babyackgz çok sevindim sizin adınıza darısı bizlere sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de bir avazda doğum nasip etsin Rabbim
Selinaymurat Azraamine son 3 hafta son telaşla felan geçer inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat srpgnr ne güzel Allah ağrı sızı da vermesin inşallah bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın
Selinaymurat Havvabarut ayyy çokk güzel zamanlar ya maşallah darısı bizlere inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat Hnf97 aa bu aralarda baya doğum var heralde bir çok kişinin şu 10 gün galiba darısı bizlere benim daha var ama olsun sağlıklı mutlu huzurlu şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi de inşallah
Hnf97 Selinaymurat inşallah çok teşekkür ederim . Sende çok güzel rahat bir gebelik geçirirsin inşallah 🥰
Selinaymurat Bilge_anne27 inşallah inşallah bitmiş sizin adınıza sevindim sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de