Selinaymurat haziranin25i yaa Allah inşallah Bi avazda doğum nasip etsin gelirse de ne mutlu size sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi
annepanda Emine_81 biz iş sebebiyle düzcede yaşiyoruz kimsemiznyok burada izmitte ailelerimizin yaninda yapacagiz. Ama buradaki doktorum derya hanim.
Selinaymurat EceElif 2 aycık kalmış son hazırlıklarla vakit geçer inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Sebis3232 Selinaymurat son 11 gün Allahım uykularım kaciyo hem hafiflemeyi eski halime dönüp bebegime kavuşmayı istiyorum hem cok korkuyorum
Selinaymurat Sebis3232 Allah yardımcınız olsun korkmayın inşallah ferah tutun içinizi bol bol dua ederim bende sağlıklı bir şekilde doğumunuzu nasip etsin Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın bebeğinizi de
Bilge_anne27 Selinaymurat son 11😊 Allahın izniyle sağlıkla gelselerdi bu ağrılardan vücut biraz rahatlamış olur belki 🤲🏻
Selinaymurat Bilge_anne27 inşallah inşallah bitmiş sizin adınıza sevindim sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat Hnf97 aa bu aralarda baya doğum var heralde bir çok kişinin şu 10 gün galiba darısı bizlere benim daha var ama olsun sağlıklı mutlu huzurlu şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi de inşallah
Selinaymurat Havvabarut ayyy çokk güzel zamanlar ya maşallah darısı bizlere inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat srpgnr ne güzel Allah ağrı sızı da vermesin inşallah bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın
Selinaymurat Azraamine son 3 hafta son telaşla felan geçer inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat babyackgz çok sevindim sizin adınıza darısı bizlere sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de bir avazda doğum nasip etsin Rabbim
Selinaymurat ByMelody son zamanlar çok heyecanlı bekleyiştir Allah bir avazda doğum nasip etsin inşallah bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah
Selinaymurat Rmeysa_1661 ayy çok iyi bitmiş yaa Allah bir avazda doğum nasip etsin sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat Mirayse1 yakınız 4 gün var aramızda aynı zamanlarda olucak demekki sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de