Selinaymurat Sebis3232 Allah yardımcınız olsun korkmayın inşallah ferah tutun içinizi bol bol dua ederim bende sağlıklı bir şekilde doğumunuzu nasip etsin Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın bebeğinizi de
Selinaymurat EceElif 2 aycık kalmış son hazırlıklarla vakit geçer inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat haziranin25i yaa Allah inşallah Bi avazda doğum nasip etsin gelirse de ne mutlu size sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi
Selinaymurat Ysmnncyln bitmiş bitmiş son günler darısı bizlere inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat Aslihannn ayy çok sevindim ne güzel darısı bizlere inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat Rengin_ öyle oluyor galiba evet bende 99 dan aşağı düşünce zamanın hızlı geçtiğini anladım şimdi de hazırlıklarla gicektür inşallah bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah Bi avazda doğum nasip etsin Rabbim
Rengin_ Selinaymurat Insallah siz de bebeginizi sağlıcakla büyütün. Çok teşekkür ederim güzel dualariniz için🙏🙏.
Selinaymurat Zmra-13 Allah yardımcınız olsun inşallah gelir annesi demekki zamanı değil galiba sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat Baharbek Allah yardımcınız olsun inşallah öyle iyice zamana yaklaştıkça zorlaşıyor herşey sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Sumsumm Selinaymurat 76 günde bizden teyzesi.. agrilari hic sorma baya yorgun ve uykusuz oluyorum artik.
Selinaymurat Srkt öyle gerçekten katılıyorum size çift rakamlara düşünce zaman telaşla heyecanla çabuk geçiyormuş sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Srkt Selinaymurat amin bütün anneler inşallah anne olmayı dört gözle bekleyenlerinde allah yardımcısı olsun inşallah kucaklarımız bos kalmasın
Selinaymurat Madinanin-Annesi ne güzel inşallah tez zamanda geçer günler sağlıklı bir şekilde doğumunuz olsun huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat ipek02-02 yaa ne güzel bir buçuk ay son hazırlıklar zamanı Allah yardımcınız olsun sağlıklı mutlu huzurlu şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi de
Selinaymurat Yagmuraksu bir aycık kalmış çok iyiymiş sevindim sizin adınıza darısı bizlere sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Yagmuraksu Selinaymurat amin inşallah teşekkür ederim az kaldı valla rabbim bütün annelere güç kuvvet versin inşallah
Selinaymurat kbrMEVA Allah yardımcınız olsun Bi avazda doğumunuz olsun inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat Ozerhome neredeyse bir ay diyebiliriz son hazırlıklarla zamanınız geçer inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Ozerhome Selinaymurat teşekkür ederim canm amin inşallah 🙏 sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏