Ruzgarperisi burada bi posstta okumustum.diyordu ki doggy pozisyonu ile.deneyin sonra kadın o halde bayağı dursun bu pozisyon ile ayakta yada yatak üzerinde denemem gerekliymiş.en azından erkek sperm bırakmadan hemen önce bu hale geçmeye özen göster karnının altına da yastık koy bi 10.dk bu sekilde bekle.ve ilişki oldu bittiye gelmesin iyice tat al ıslanmaya bak esin yardımcı olsun bu önerileri zorlansak da denedik beklemiyordum yoksa her Ay catlama goruyodum san sonuç üzüntü ile sonuxlaniyodu yine sonraki ay için hazırlıyoduk kendimizi ümidimizi kaybettmedik dua ettik. Ne kadar çok islanirsan sper m icin de o kadar ilerler.bi 10 dk öylece kal sonra hızlıca ters dön belinin altında yastik olsun bacaklariniyukari kaldır ben 2 yastıkla bacaklarim titredi hava da tutmaktan hani bu şekilde zor sa olsa katlanmak istedim ve bu ay böyle yaptım.hamileyim .sağolsun her kim.bunu yazdıysa o posta vallahi belkide o pozisyon sayesinde sperm ulaştı oldu. Bel altında yastik varken yarim.saat daha yarim.saat sola döndüm hangi tüp ici Ne çeker yumurta nerde bilemiyor insan canım.